ŠAKIRINI I PIKEOVI SINOVI DALI URNEBESAN NADIMAK TATINOJ NOVOJ DEVOJCI: Jasno stavili do znanja šta misle o njoj, a ovako je zovu
Foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

NA MAMINOJ STRANI

ŠAKIRINI I PIKEOVI SINOVI DALI URNEBESAN NADIMAK TATINOJ NOVOJ DEVOJCI: Jasno stavili do znanja šta misle o njoj, a ovako je zovu

Pop kultura -

Kolumbijska pevačica Šakira i bivši španski fudbaler Đerar Pike raskinuli su dvanaestogodišnju vezu u junu 2022. godine nakon što je sportista imao ljubavnu aferu sa studentkinjom Klarom Čijom Marti.

Godina koja je iza njih je bila burna, a Šakira je pronalazila razne načine da im se osveti, uključujući i objavljivanje pesama u kojim aludira na sadašnju Pikeovu devojku Klaru Čiju Marti.

Osim nje, i njihovi sinovi su imali nekoliko puta izjave u javnosti koje su jasno stavljale do znanja da podržavaju majku, a jedna od načina da iskažu revolt prema ženi s kojom sada živi njihov otac je i davanje raznih nadimaka.

Prema pisanju španskog medija Prensa Libre, u domu pevačice "Pies Descalzos" u Majamiju, Klara se ne zove Klara Čia niti Pikeova devojka, već se naziva "tatinom zaposlenom", što je očigledno pogrdno ime za nju.

Klara Čija Marti, Žerar Pike, Đerar Pike
foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Podsetimo, Šakira je u razdvajanje uključila klauzulu u kojoj njeno dvoje dece ne sme da bude u prisustvu Čije kada provode vreme sa Pikeom, što bivšem fudbaleru nije bilo lako da ispoštuje.

Upravo zbog toga, Đerar je prošlog vikenda prisustvovao venčanju Tamare Falko u Kataloniji samo sa Milanom i Sašom kao pratiocima, pa se čini da sve ukazuje na to da drži reč.

Šakira
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Otkako je prekinula vezu sa pobednikom Svetskog prvenstva 2010, Šakira je objavila šest pesama: "Te Felicito" i "Monotonia" 2022. i "Music Session 53" sa Bizarrapom, "TKG", "Acrostico" i najnoviju: „Kopa Vacia” pre nekoliko nedelja.

Čini se da je Šakirina saradnja sa njenim sunarodnikom Manuelom Turizom takođe usmerena na Pikea, jer u jednom od svojih stihova stoji sledeće:

Od premijere 29. juna, zvanični video "Copa Vacia” na Youtube je sakupio više od 44 miliona pregleda, 1,2 miliona lajkova i skoro 50 hiljada komentara navijača širom sveta.

(Kurir.rs/ Glossy)

Bonus video:

06:54

EMOTIVNO! Ovaj nadimak je Marina Tucaković dala Ani Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track