"UŠLA SAM U ČETVRTI SAT TRUDOVA KAD ME JE MUŽ PITAO ŠTA SPREMAM ZA VEČERU" A onda me je na porođaju PONIZIO do srži!
Foto: Shutterstock

JEZIVO

"UŠLA SAM U ČETVRTI SAT TRUDOVA KAD ME JE MUŽ PITAO ŠTA SPREMAM ZA VEČERU" A onda me je na porođaju PONIZIO do srži!

Žena -

Amerikanka Džena nedavno je po prvi put postala majka, a na TikToku se svojim pratiocima izjadala zbog "odvratnog" ponašanja svog supruga dok je imala trudove. Ona je u tom videu ispričala koje je sve "gluposti" njen muž napravio i izgovorio, ali ona je četiri dana kasnije taj video izbrisala. Ipak, njena priča ostaje zabeležena kao pouka mnogim budućim majkama da dobro razmisle s kim žele da imaju decu.

Između ostalog, otkrila je da ju je suprug pitao šta ima za večeru dok je ona pratila vremenski razmak između trudova.

Trudnica
foto: Profimedia

- Vodenjak mi je pukao u 14 časova, a on me u 18 časova pitao šta ima za večeru. Rekla sam mu da se snađe dok se moja materica polako otvara i da ne mogu da mu pravim tortilje - rekla je ona i nastavila:

- Nekoliko sati kasnije, u 21 čas, klečala sam na rukama i kolenima u našoj spavaćoj sobi, mislila sam da ću povraćati...

Suprug joj je, kako je istakla, doneo posudu za hranu koja pripada njihovom psu - u slučaju da joj zatreba. Konačno je oko 1 sat ujutru bilo vreme da ode u bolnicu.

porođaj, trudnoća, trudnica, doktor
foto: Profimedia

- Moj suprug je odlučio da ide nekim drugim putem do bolnice. Novom rutom koju nikada do tada nismo koristili - rekla je.

Narušio njenu privatnost tokom porođaja

Ona se ne seća mnogo toga što se daševalo nakon što je primila epiduralnu anesteziju, ali se opet šokirala 25 minuta nakon porođaja kada je shvatila da je suprug narušio njenu privatnost u najranjivijem trenutku.

porođaj
foto: Shutterstock, Ilustracija

Tvrdi da ju je fotografisao dok se porađala, a zatim u porodični grupni čet poslao fotografije na kojima se vide njene dojke i genitalije tokom porođaja. Naravno, bez njenog dopuštenja.

Nekoliko sati kasnije, tražio je od nje pola proteinske pločice, koju je ona sebi spremila u torbu za bolnicu - jer je bio gladan.

- Bilo je 8 sati ujutru i sestre su mi rekle da moram nešto da pojedem pre nego što napustim bolnicu, a on je hteo pola moje energetske pločice - tvrdi Džena.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Blic žena)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track