"DA MI NIJE ĆERKA, BIO BIH S NJOM U VEZI" Ove slavne ličnosti obožavaju INCEST: Glumica se LJUBILA S ROĐENIM BRATOM! BIZARNO
Foto: STAN HONDA / AFP / Profimedia

NJIMA JE TO NORMALNO

"DA MI NIJE ĆERKA, BIO BIH S NJOM U VEZI" Ove slavne ličnosti obožavaju INCEST: Glumica se LJUBILA S ROĐENIM BRATOM! BIZARNO

Pop kultura -

Slavni često znaju da ističu koliko im je važna porodica, ali ponekad u tom izražavanju naklonosti prema bližnjima preteraju. Na primer, penzionisani fudbaler Dejvid Bekam ljubi decu u usta, ali on nije jedini. U nastavku saznajte koje sve zvezde "prelaze granicu" s članovima svoje porodice.

Anđelina Džoli i brat Džejms Hejven

Na dodeli Oskara 2000, kada je Anđelina bila nominovana za ulogu u filmu "Prekinuta mladost", poljubila je brata Džejmsa Hejvena. U govoru je rekla da je "tako zaljubljena u njega". Anđelinin brat je svojevremeno rekao kako mu je teško da nađe devojku zbog sestre.

Anđelina Džoli, Džejms Hejven
foto: BEI/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Perfekcionista sam. Osim toga, toliko sam blizak s Endži da imam osećaj da već postoji savršena žena u mom životu i nekom drugom je teško da dostigne taj nivo", rekao je. Brzinom munje se proširila Holivudom vest da su Anđelina i Džejms u čudnom odnosu, aludirali su i na incest, ali od tada su se suzdržavali takvih izliva ljubavi u javnosti.

Donald i Ivanka Tramp

U braku s Ivanom Tramp, Donald je dobio dva sina i ćerku Ivanku, a o njihovom odnosu dugo se šuškalo. Pre nego što je 2017. postao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, o Ivanki je Donald imao bizarne izjave.

0515840577, Ivanka Tramp, Donald Tramp, SAD, Amerika
foto: Profimedia

Jednom prilikom je na pitanje šta im je omiljeno odgovorio: "Mislio sam da kažem seks, ali mogu da se setim i golfa i nekretnina". Spominjao je i da Ivanka ima "najbolje telo" i da mu ne bi smetalo da mu se ćerka slika za časopis Plejboj.

"Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije ćerka. Ona je zaista nešto posebno i uz to je lepotica. Da nisam srećno oženjen i da joj nisam, znate, otac...", rekao je aludirajući na to da bi zavodio Ivanku.

Stiven i Liv Tajler

Pevač grupe Aerosmith više puta je snimljen kako na crvenom tepihu ljubi u usta ćerku, Liv Tajler. Istakao je da je njemu normalno da ćerka bude privlačna ocu.

Liv Tajler, Stiven Tajler
foto: STAN HONDA / AFP / Profimedia

"Kako otac ne bi osećao privlačnost prema svojoj ćerki, posebno ako je ona stvorena od njega i žene kojom se oženio. Osim ako se radi o baš ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki do nekog nivoa", rekao je slavni roker svojevremeno.

Vudi Alen i Sun-Ji Previn

Sun Ji Previn, Vudi Alen
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok je Vudi bio u vezi s glumicom Mijom Farou, hteo je da razvije romansu s njenom ćerkom Sun-Ji, koju je dobila s muzičarem Andreom Previnom. Iako je Alen nikad nije usvojio, dugo je bio jedina očinska figura u njenom životu. Za njihovu vezu se saznalo kada je Mia pronašla golišave fotke svoje ćerke kod Vudija. Bez obzira na to što je Vudi 35 godina stariji od Sun-Ji, venčali su se 1997. i još uvek su zajedno.

Rob i Kim Kardašijan

Rob Kardašijan
foto: Profimedia

Kad je bio mali, Roba su pitali u koga je zaljubljen. Priznao je kako je "pao" na lepotu latino dive Dženifer Lopez, ali i na svoju stariju sestru Kim.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track