IZGLEDA BRUTALNO U ŠESTOJ DECENIJI: Od vatrenog plesa Rosalinde u minijaturnom bikiniju zavrteće vam se u glavi, a MREŽE GORE!
Foto: Pritnscreen

OVA ŽENA JE BOMBA

IZGLEDA BRUTALNO U ŠESTOJ DECENIJI: Od vatrenog plesa Rosalinde u minijaturnom bikiniju zavrteće vam se u glavi, a MREŽE GORE!

Pop kultura -

Meksičku glumicu i pevačicu Taliju svetska publika je upoznala i zavolela u latino serijama u kojim je često glumila glavne uloge. Naša publika najviše je pamti kao "Marimar" i "Rosalindu", a iako su se ove serije snimale pre više od dve decenije, Talija kao da se uopšte nije promenila. Štaviše, danas izgleda bolje nego ikada.

Izgleda brutalno

Glumica i pevačica iz Meksika od pomenute hit serija pa do danas postigla je mnogo u karijeri i došla do zvezdanog statusa. Ariadna Talija Sodi Miranda Motola kako glasi njeno puno ime, redovna je gošča na svetskim gala događajima.

Priroda ili ne, čudo plastične hirurgije ili najbolja genetika na svetu (o nezi da ne pričamo, Talija sigurno sebi može da priušti vrhunsku negu), muzička i televizijska zvezda izgleda skoro pa isto kao pre nekoliko decenija pa i bolje (nije da žena u određenim godinama mora da izgleda na određen način ali ovakav izgled treba izdvojiti).

Vatreni ples

Rosalinda
foto: Printscreen Instagram

Talija je podelila na svom instagram profilu snimak u kupaćem, dok pleše, a fanovi su oduševljeni njenim izgledom. Niko nije ostao imun na savršenu liniju kojom pleni u 51. godini života, a pljuštali su komentari kako savršeno stari i da sa godinama izgleda sve bolje.

Neki su rekli da ona ne ume da stari i da brutalno izgleda. Njen vatreni ples i vrckanje kukovima je mnogim muškarcima ubrzao puls.

Rosalinda
foto: Printscreen Instagram

"Kako izgleda ova žena", "Ona već 20 godina ima 25 godina", "Savršena", "Žena koja stari kao vino", "Talijina večna mladolikost", "Sa godinama je sve lepša", "Ona stari unazad", samo su neki od komentara na ovaj njen snimak.

Inače, Talija će u avgustu proslaviti svoj 52. rođendan, a moramo priznati da bi joj mnogo mlađe dame pozavidele na savršenoj liniji i vrckavosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Iva Grgurić pokazala brutalnu figuru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track