ZATRUDNELA SAM S 15, A UDALA SE S 16 I SAD IMAM 12-ORO DECE: Odrasla u strogoj hrišćanskoj porodici, pa uradila sve što nije smela
Foto: Printscreen/Facebook

Evo kako živi

ZATRUDNELA SAM S 15, A UDALA SE S 16 I SAD IMAM 12-ORO DECE: Odrasla u strogoj hrišćanskoj porodici, pa uradila sve što nije smela

Pop kultura -

Vlasnica Tik Tok profila "Moja velika porodica" u serijalu video-snimaka ispričala je kako je odrasla u strogo patrijarhalnoj i hrišćanskoj porodici koja joj nije dozvoljavala da se zabavlja sa dečacima, niti da izlazi. Britni je uradila sve suprotno od onoga što je njena porodica želela.

Britni je možda odrasla u porodici koja je imala jasna i stroga pravila, ali to je nije sprečilo da prekrši svaku nametnutu porodičnu normu. Zatrudnela je sa 15 godina, iako su joj rekli da ne može da izlazi sa dečacima do 16 godine, a potom se u "zabranjenim godinama" udala i danas ima dvanaestoro dece.

Britni je video započela pričom kako je biti majka u kući u kojoj ima 12-oro dece. Naime, sa prvim suprugom se mirila i rastavljala čak sedam puta, ali posle petog deteta odlučila je da nastavi dalje.

Potom je dobila šesto dete, ali nije objasnila kako je ovaj put zatrudnela, a onda nekoliko godina kasnije upoznala je sadašnjeg supruga Krisa.

- Stvari su se brzo razvijale. Bili smo u braku u prvoj godini dobili smo prvo dete - rekla je Britni.

Posle dva deteta, odlučili su da više ne žele da imaju dece, ona se ipak predomislila i sad u njihovoj kući ima dvanestoro dece.

- Ok, mislim da je vreme da stanemo sa decom - dodaje Britni.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:33

BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7! Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track