BILO BI MANJE SKANDALOZNO DA JE DOŠLA GOLA: Toliko joj je mali bikini da vam treba LUPA, a njene AKROBACIJE su tek za priču (FOTO)
Foto: Yolo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HRABRO

BILO BI MANJE SKANDALOZNO DA JE DOŠLA GOLA: Toliko joj je mali bikini da vam treba LUPA, a njene AKROBACIJE su tek za priču (FOTO)

Pop kultura -

Čet Henks, sin čuvenog holivudskog glumca Toma Henksa, "uhvaćen" je u vreloj akciji sa izabranicom Melisom Mejsing na jednoj popularnoj plaži u Los Anđelesu. Par je i te kako bio svestan da ih paparaci fotografišu, a nisu se libili da im prirede pravi spektakl.

Oni su šetkali držeći se za ruke, potom su se strasno ljubili i dodirivali, a potom je Melisa, inače MMA borac, imala i samostalni fotosešn. Ona je izabrala prilično oskudan bikini koji je malo toga ostavio mašti na volju i u prvi plan stavio njene bujne obline.

Čet Henks, Melisa Mejsing
foto: Yolo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova crvenokosa dama uskočila je u crno-zlatni bikini sa tračicama koji jedva da sakriva najintimnije zone i prilično je provokativan i "bezobrazan", ali njoj očigledno ne manjka samopouzdanja da ga iznese.

Oboje su očigledno zavisnici od odlaska kod tattoo majstora, pa po čitavom telu imaju brojne, zanimljive tetovaže koje su ovom prilikom i pokazali u punom sjaju. Nije poznato koliko je par zajedno, ali sudeći po njihovim fotografijama na društvenim mrežama vrlo su bliski i ne razdvajaju se. Inače, ovaj 32-godišnjak sa bivšom partnerkom Tifani Majls ima sedmogodišnju ćerku Mikeju.

Čet Henks, Melisa Mejsing
foto: Yolo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čet je krenuo očevim stopama, pa se takođe bavi glumom, mada ne na tako visokom nivou kao Tom Henks, a često se suočava i sa kritikama da spada u red holivudskih nepo beba. Podsetimo, Tom sa suprugom Ritom Vilson pored Četa ima još jednog sina - Trumana (27), a iz prvog braka sa Samantom Luz ima sina Kolina (45) i ćerku Elizabet (41).

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:14

SRPSKA TV VODITELJKA U ŠESTOJ DECENIJI ODUŠEVILA U KUPAĆEM KOSTIMU: Bikini odličan, telo savršeno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track