MIRKA FEDERER UHVAĆENA U BIKINIJU! Ovo je telo POTPUNO PRIRODNE ŽENE NEOPTEREĆENE terorom savršene lepote: Ima stomačić i BRIGA JE
Foto: Alfonso Vega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FOTO

MIRKA FEDERER UHVAĆENA U BIKINIJU! Ovo je telo POTPUNO PRIRODNE ŽENE NEOPTEREĆENE terorom savršene lepote: Ima stomačić i BRIGA JE

Pop kultura -

Rodžer i Mirka Federer uživaju u letnjem odmoru sa porodicom i prijateljima na Majorci, a paparaci su ih uhvatili u trenucima opuštanja i zabave. Oboje su bili sjajno raspoloženi, a dok je proslavljeni teniser uživao sa decom na pedalini, njegova supruga je rešila da ostane na obali i proćaska sa poznanicima.

Mirka Federer
foto: Alfonso Vega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mirka Federer se tokom godina često suočavala sa kritikama dela javnosti zbog činjenice da insistira na opuštenom, prirodnom izgledu, te da nema u potpunosti fit liniju, ali je ova dama ostala verna sebi i nikada nije promenila imidž ili se podrgnula estetskim korekcijama.

Ova 45-godišnjakinja često je oscilirala sa kilograma, ali u svetlu činjenice da iza sebe ima dve blizanačke trudnoće i da već gazi petu deceniju, ona zaista izgleda odlično.

Jedna je od retkih dama sa javne scene koja se ne libi da pokaže svoje nesavršenosti, ali se s druge strane vidi da je zadovoljna u svojoj koži i da prihvata svoje mane. Ona je ovog puta izabala jednostavan, dvodelni kostim u roze boji, a morski autfit upotpunila je japankama, šeširom i naočarima za sunce.

Mirka Federer
foto: Alfonso Vega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, Federerovi važe za jedan od najsrećnijih brakova u svetu sporta, a zajedno su od 2000, dakle više od dve decenije! Na ludi kamen stali su 2009, a u braku su dobili četvoro dece, odnosno dva para blizanaca.

- Uvek je bila starija i zrelija od mene. Kada sam je prvi put poljubio rekla je: "Tako si mlad". Odgovorio sam: "Pa, imam skoro 18 i po godina". A ona je rekla: "Ok, ti si beba". Mirka je žilava, naučila mi je da da se trudim i radim. Gledao sam je kako bežba po šest sati u teniskom centru. Kada sam je upoznao imao sam nula titula, danas ih imam 88, tako da je ona bila tu uz mene, u ovoj vožnji, sve vreme - rekao je Rodžer pre nekoliko godina.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:38

DA LI BI BILO TOLIKO FRKE DA JE FEDERER OPSOVAO? Vuk Brajović direktno sa Vimbldona o Đokovićevom ispadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track