LEONARDO DIKAPRIO ORGANIZOVAO MAJCI SASTANAK NA SLEPO SA OVIM MUŠKARCEM: Irmelin činila sve da izvuče sina iz SIROMAŠTVA!
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

on se odužio

LEONARDO DIKAPRIO ORGANIZOVAO MAJCI SASTANAK NA SLEPO SA OVIM MUŠKARCEM: Irmelin činila sve da izvuče sina iz SIROMAŠTVA!

Pop kultura -

Slavni glumac Leonardo Dikaprio odmarao je ovih dana u Sen Tropeu, na čuvenoj plaži Klub 55. Ovaj put nije u društvu manekenki, već sa majkom i očuhom. Zovu ga neki podrugljivo mamaroš, ali on je zaista sin za primer. Mnogi ni ne znaju šta je sve mama Irmelin činila za sina. Leo sada čini sve da joj se oduži za to.

Leonardo Dikpario uživao je u divnom društvu. Neretko smo ga sa majkom viđali i na na crvenom tepihom.

Leonardo Dikaprio
foto: LOVE PARIS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Irmelin Indenbirken je Lea odgajila kao samohrani roditelj u Los Anđelesu. Glumac je 2014. u intervjuu za "Access Hollywood" rekao da ga je majka uvek podržavala u odluci da se bavi glumom, a imao je 12 godina kada joj je rekao svoj san o glumačkoj karijeri. Na početku njegove karijere bila je veoma zaštitnički nastrojena prema njemu, braneći ga od paparaca koji su ga stalno jurili.

Irmelin Indenbirken rođena je 1942. u skloništu u Nemačkoj za vreme Drugog svetskog rata. Njena majka je za nemački časopis "Hellweger Anzeiger" 1998. rekla da je porodica živela u selu severno od Dortmunda i da imali veoma teške trenutke. Bili su primorani da odu za Ameriku. Irmelin je odrastala u nemačkoj zajednici u Njujorku, a nejni roditelji su se 1985. vratili u rodnu zemlju.

Majka Leonarda Dikaprija želela je da postane advokat. Oca svog sina upoznala je u ranoj mladosti, Džordž je prodavao stripove, a ime za dete navodno su odabrali na odmoru u Firenci posmatrajući dela Leonarda da Vinčija.

Leonardo Dikaprio
foto: LOVE PARIS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par se razišao godinu dana nakon što se Leo rodio. Ostali su u dobrim odnosima, a Džordž je neko vreme živeo u njihovom komšiluku. Ipak, glavnu brigu o Dikapriju preuzela je njegova majka, odlučna u nameri da sinu pruži bolje detinjstvo od onog koje je ona imala. Zato su se i preselili iz surovog predgrađa istočnog Los Anđelesa u bolji kraj, gde je Leo upisao srednju školu. Majka ga je vozila svaki dan iako joj je za to trebalo tri data.

Majka Leonarda Dikaprija koji stalno šokira načinom života, navodno ima veliki uticaj na njegov ljubavni život odnosno sve njegove devojke moraju da prođu određeni test kod nje. Mnoge njegove bivše partnerke bile su veoma bliske sa Irmelin poput Žizel Bindšen i Kamile Moron. Ipak, sigurno je da glumac u najvećoj meri sam odlučuje o svojim ljubavnim izborima koje prati epitet kontroverznih zbog pomenutog pravila.

Leonardo Dikaprio
foto: CRY-MA. / The Photo One / Profimedia

Irmelin Indenbirken je u vezi sa Dejvidom Vordom (70) a njihov "sastanak na slepo" oprganizovao je upravo Leo, pre 11 godina.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track