SAVETI NAJPOZNATIJE PLUS SAJZ MANEKENKE ZA ŽENE S OBLINAMA Ove 3 stvari morate da imate u ormaru! uz njih ćete imati SAMOPOUZDANJA
Foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

PROBAJTE IH

SAVETI NAJPOZNATIJE PLUS SAJZ MANEKENKE ZA ŽENE S OBLINAMA Ove 3 stvari morate da imate u ormaru! uz njih ćete imati SAMOPOUZDANJA

Pop kultura -

Kako biti samouveren, najbolje zna Ešli Grejem. Žena koja ima skoro 100 kilograma proglašena je za najatraktivniju na svetu, a mnogi uporno osporavaju njenu laskavu titulu. Obožava da ističe salo, strije i celulit, jer smatra da je najvažnije biti prirodan i prihvatiti sebe.

Kako je priznala u jednom intervjuu, na početku karijere nije bila toliko samouverena i bilo joj je teško da se snađe u brutalnim i nametnutim standardima lepote, pa je jednom prilikom pozvala majku i rekla joj da odustaje od modelinga. Ipak, nije ostala verna ovoj odluci, ojačala je i uspela da izgradi karijeru za divljenje.

Ešli Grejem, Oskar 2023
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Prestala sam da poredim sebe sa drugim ženama i da se takmičim sa njima. Zapravo, tada sam počela da se fokusiram na ono što radim, kako da utičem na svoju karijeru. I bum! Počela sam da nadmašujem samu sebe. Moja karijera je bila sve uspešnija, mogla sam da dobijem sve što bih poželela - ispričala je Ešli.

U skladu sa svojim samopouzdanjem, Ešli često pozira obnažena i, naravno, ne libi se da obuče baš sve što poželi. Kako je jednom prilikom objasnila, jedan od njenih trikova za jaču veru u sebe jeste i njen lični stil, koji joj pomaže da se oseća opuštenije i samopouzdano u javnosti, kada su sve oči uprte u nju. Ešli Grejem kaže da sve devojke sa jačim oblinama treba da imaju:

  • crne farmerke skinny kroja
  • predimenzioniranu belu majicu koja prekriva struk
  • crnu bajkersku kožnu jaknu
Ešli Grejem
foto: Profimedia

Prema rečima manekenke, gornji deo odeće može da bude i košulja ili bluza, ali je važno da ona bude makar za broj veća, piše Dnevni avaz. S obzirom na to da uvek uzimamo odeću u svojoj veličini, bela boja ne stoji uvek laskavo. Ako je zamenimo nešto većom, ovakva košulja podseća na komad koji smo pozajmile od supruga ili dečka i čini odevnu kombinaciju znatno ležernijom, a figuru vizuelno užom. Što se tiče skinny farmerki, one su model pantalona koji uspešno odoleva uprkos rastućem trendu vrećastog džinsa, a za krupnije devojke su sjajan način da istaknu svoj urođeni seksepil.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track