OTAC JE OD MALENA SILOVAO, ČAK I NA DAN NJENOG VENČANJA: Svi se GNUŠAJU od veoma MRAČNIH DETALJA prošlosti slavne glumice!
Foto: Profimedia

PREŽIVELA JE PAKAO

OTAC JE OD MALENA SILOVAO, ČAK I NA DAN NJENOG VENČANJA: Svi se GNUŠAJU od veoma MRAČNIH DETALJA prošlosti slavne glumice!

Pop kultura -

Osam godinama nakon što je glumica Mekenzi Filips ispričala da ju je otac silovao pa da su zatim bili u incestuoznom odnosu, objavljena je njena knjiga "Hopeful Healing: Essays on Managing Recovery and Surviving Addiction". Bila je žrtva silovanja kada je imala 19 godina. Nakon toga je nastavila da bude u stravičnoj "vezi" sa ocem. Zbog detalja ovih priča javnost je zanemela.

Glumicu Mekenzi Filips otac Džon Filips, koji je bio pevač benda "The Mamas & the Papas", silovao je kada su oboje bili pdo uticajem narkotika i alkohola, piše People. Nakon toga nastavljen je incestuozni odnos koji je trajao 10 godina.

Mekenzi Filips
foto: Profimedia

Mekenzi Filips je u autobiografiji otkrila da su nju pojedini članovi porodici krivili za sve (?!), nisu je želeli na porodičnim okupljanjima odnosno rođendanskim proslavama.

- Još jedan član porodice bio je ljut što sam prisustvovala, rekao mi je da ne može da mi oprosti. Ne može da mi oprosti! Zbog zlostavljanja koje je počinjeno nadamnom dok sam bila dete ili zbog toga što sam razotkrila to zlostavljanje - iznela je u knjizi očak i zaprepašćenje.

Mekenzi Filips borila se sa zavisnošću od droge, a sada radi kao savetnica u centru za odvikanje "Breathe Life Healing Center". Ima podršku partnera i najbližih ljudi.

- Shvatila sam da su neki u mojoj porodici odlučili da zadrže bol i bes koji su osetili kada sam otkrila istinu o ocu. Morala sam da prihvatim da ću biti na meti negativnih reakcija i osećanja jer sam ja ta koja je napisala knjigu i rekla istinu koju niko nije želeo da čuje. Ako pokušavate da imate nekakvu masku kako biste izbegli bol, psolednje što želite je da ta maska padne - navela je.

Mekenzi Filips
foto: Profimedia

Mekenzi koja je o zlostavljanju pisala i u knjizi "High Arrival", otkrila je jezive detalej osam godina nakon što je njen otac umro.

- Jednom kada je tajna izašla na videlo, sve se otelo kontroli. Jedino što bih uradila drugačije jeste način na koji je moja porodica saznala za sve. Trebalo je da ih pripremim za to - rekla je jednom prilikom Mekenzi koju je otac počeo da drogira kada je imala 11 godina.

Jezive detalje otkrila je i gostujući u emisiji Opre Vinfri:

- Veče pre mog venčanja, otac je došao odlučan da spreči taj događaj. Progutala sam gomilu tableta, a i on je uzeo tonu svega i svačega. Na kraju sam se onesvestila na njegovom krevetu. Probudila sam se te noći iz nesvesti i saznala da imam seksualni odnos sa vlastitim ocem. Da li se to događalo i pre? Ne znam. Samo znam da sam tada prvi put bila svesna toga. Na trenutak sam bila suočena sa tom užasnom istinom, a onda sam ponovo pala u nesvest.

Mekenezi se sa 19 godina udala za Džefa Seslera, tokom njenog braka uporedo se odvijao incestuozni odnos, zatrudnela je, a kako nije bila sigurna ko je otac deteta, abortirala je. Džon Filips je to platio.

Mekenzi Filips, Džon Filips
foto: Profimedia

- Mogli bismo da pobegnemo u neku zemlju u kojoj nas niko neće gledati sa prezirom. Ima zemalja u kojima je to prihvaćeno- možda Fidži - rekao joj je jednom prilikom. Umeo je da joj govori su oni zapravo "vodili ljubav" i da se nije radilo o silovanju.

Mekenzi Filips iza sebe ima tri braka, njen sin se bavi muzikom i ona mu je velika podrška.

Njene polusestre i maćeha oštro su reagovale na njenu ispovest, jedna od polusestara rekla je kasnije da je razume ali da je poražavajuće što je ceo svet saznao za to i što je sve otkriveno nakon smrti njihovog oca koji nije mogao da se "brani" od optužbi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:03

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA NINE PRLJA: Od svetla marine u Dubaiju do krijumčarenja kokaina i odsjaja metalnih rešetaka zatvora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track