CRVENA HALJINA SLOBODE MIĆALOVIĆ ZAPALILA INTERNET! Prelepa glumica izgleda fantastično u ovom komadu: Jednostavno je savršena!
Foto: Banja Luka Fest

FOTO

CRVENA HALJINA SLOBODE MIĆALOVIĆ ZAPALILA INTERNET! Prelepa glumica izgleda fantastično u ovom komadu: Jednostavno je savršena!

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović poznata je kao neko čiji je modni ukus besprekoran, i vrlo često je modna inspiracija ženama svih godinama.

Njen stil veran je klasici, eleganciji, a u manje formalnim prilikama ležernom stilu, a uglavnom je možemo videti na nekim gradskim događajima, premijerama filmova ili pozorišnim predstavama.

Nedavno smo Slobodu mogli da vidimo u slip haljini koja je mast hev ovog leta, u društvu sestara Mirjane i Dragane, a sada je pokazala još jednu haljinu koja bi definitivno mogla da nađe mesto u skoro svačijem ormaru, piše Glossy.

Ovog puta, Sloboda je birala ležernu haljinu koja se lagano širi i garantuje udobnost i praktičnost, bez dekoltea i šliceva, ali u takvoj boji i takvog kroja da čini da figura izgleda besprekorno.

Sloboda Mićalović
foto: Damir Dervišagić

U pitanju je crvena haljina koja ima poseban detalj: drapirani struk. Baš drapirani struk čini vizuelno siluetu besprekornom, jer skriva stomak, sve viškove u tom predelu, a oblikuje struk i iluziju peščanog sata.

Sloboda je ovo prelepo izdanje dopunila crnim naočarima za sunce i satom. Jednostavno, a tako moćno.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:26

Sloboda i Dragana Mićalović pevaju na ulicama Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track