HIT SNIMAK BEKAMOVIH SA KARAOKA! Par se zabavio i pevušio čuveni hit SPICE GIRLS: Viktorija pustila glas i pokazala umeće!
Foto: PRintscreen TikTok

VIDEO

HIT SNIMAK BEKAMOVIH SA KARAOKA! Par se zabavio i pevušio čuveni hit SPICE GIRLS: Viktorija pustila glas i pokazala umeće!

Pop kultura -

Viktorija i Dejvid Bekam slavili su ovog vikenda pobedu Inter Miama, fudbalskog kluba čiji je suvlasnik bivši britanski fudbaler. Na njenom Instagram profilu pojavio se zanimljiv video na kojem poznati par peva na karaokama uz hit grupe "Spice girls" - "Say You'll Be There".

Dejvid zna sve reči pesme, ali su oboje samo pevušili, teško da su pevali svojim glasom. Dizajnerka je kasnije na mreži objavila i video na kojem se može čuti njeno pevačko umeće koje joj mnogi decenijama osporavaju.

Inter Majami je pobedio Kruz Azul, u redove kluba Bekam stigao je nedavno Lionel Mesi, a Viktorija Bekam i njen suprug pobedu su slavili sa Kim Kardašijan, Markom Entonijem, Le Bronom i mnogim drugim poznatim imenima. Kim se sve češće viđa na sportskim događajima, kako zbog činjenice da njen sin trenira fudbal tako i zbog, sigurno, novih poslovnih ciljeva.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come ?!! ??

♬ original sound - Victoria Beckham

Viktorija Bekam je 1994. postala članica "Spice girls", grupa je više puta prekidala sa nastupima pa iznova kretala na scenu. Na Instagramu komentarišu da jedva čekaju novu turneju, ali i da bi voleli da Dejvid Bekam bude deo toga- kao plesač.

Da je Viktorija Bekam bila uspešna u pevanju kao što je sjajna u modi, sigurno bi se više čula na snimku. Doduše, na Instatoriju je izvela jednu muzičku deonicu što je prikazala i na Tiktoku.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track