ONA OKOM, ON SKOKOM: Kejt Midlton princu zavela DIKTATURU! Čim izgovori OVO, on odmah dotrči! Sad se zna ko u braku NOSI PANTALONE
Foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

oštro kad treba

ONA OKOM, ON SKOKOM: Kejt Midlton princu zavela DIKTATURU! Čim izgovori OVO, on odmah dotrči! Sad se zna ko u braku NOSI PANTALONE

Pop kultura -

Nije tajna da je Kejt Midlton uz svog supruga, princa Vilijama, jedna od najuticajnijih i najpopularnijih članica britanske kraljevske porodice, što je dovelo do širenja nebrojenih glasina, koje ne samo da su se obrušile na njenu reputaciju i prestiž, već su pokušale da uništie i njihov brak, piše Music Mundial.

princ Vilijam, kralj Čarls
foto: PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najverniji obožavaoci kraljevske porodice zaslužni su za zaustavljanje nekih tračeva koje šire britanski tabloidi, a pritom su implicirali i da je Kejt ta koja "nosi pantalone" u braku.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa ima eleganciju i stav, ali pored toga ima snažan i ozbiljan karakter, koji dolazi do izražaja samo kada prilika to zahteva. Obično je možemo videti s osmehom na licu i vrlo opuštenu, ali obožavaoci i mediji uspeli su da uhvate neke njene trenutke kada menja raspoloženje.

Kejt Midlton, Rodžer Federer
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Neki od tih videa koji pokazuju ko je glavni u njihovoj vezi postali su viralni na različitim društvenim mrežama. Malim, ali jasnim porukama, Kejt je pokazala da ima kontrolu nad svojom vezom s princom Vilijamom.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

To dokazuje i video s TikToka, na kom budući prestolonaslednik "drhti" kada čuje kako njegova voljena supruga izgovara njegovo ime "Vilijam".

Navodno je princ veoma svestan signala koje mu supruga "očito" šalje kada joj strpljenje dođe do granice, a najjasniji je onaj kada ga pomalo ozbiljnim tonom pozove po imenu i Vilijam joj tada uopšte ne protivureči.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track