IMA 60 GODINA I SAD SE SKINULA DO GOLE KOŽE! Rijaliti zvezda ništa nije prepustila mašti, dala sve na tacni, kažu da je VULGARNO
Foto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

kažu da je preterala

IMA 60 GODINA I SAD SE SKINULA DO GOLE KOŽE! Rijaliti zvezda ništa nije prepustila mašti, dala sve na tacni, kažu da je VULGARNO

Pop kultura -

Poznata američka rijaliti zvezda i nekadašnja glumica i model Lisa Rina ostavila je Instagram u potpunom šoku, podelivši fotografiju na kojoj pozira bez ijedne krpice na sebi.

Slavna 60-godišnjakinja podelila je neverovatno provokativnu fotku na kojoj se njeno nago telo vidi u potpunosti, a najintimnije zone prekrila je samo emotikonima u obliku srca. No, i dalje je malo toga ostalo mašti na volju.

Lisa, koja je poznata po atraktivnom i seksepilnom imidžu iako je već zagazila u sedmu deceniju, tvrdi da je inspiraciju za ovaj skandalozni selfi u kupatilu pronašla u seriji "Schitt's Creek" i liku iz iste Mojri Rouz, koji inače tumači njena koleginica Ketrin O'Hara.

"Mojra Rouz kaže da treba da pravite što više golih slika dok još možete i da ga slavite. Ok, Mojra", napisala je Rina uz ovu lascivnu objavu koja je iznenadila njenih 3. 6 miliona pratilaca.

Lisa Rina, gola
foto: Printscreen/Instagram

Lisi nisu strane ovakve fotografije - ona je ranije ovog meseca proslavila 60. rođendan uz još jednu fotografiju na kojoj je skroz nage, ali je na istoj okrenuta tako da joj se vidi zadnjica.

Zavodljiva brineta i inače potencira vrlo izazovne modne kombinacije i uživa u svojoj mladolikosti i zgodnoj figuri koja prkosi starenju.

Ova voditeljka i glumica već 26 godina je u braku sa preduzetnikom i glumcem Harijem Hamlinom, a par ima i dve ćerke - Ameliju i Dalilu Hamlin i obe su poznate influenserke i modeli.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:18

ŠTO VAM JE VEĆA PRODUKTIVNOST VEĆA JE I ZARADA Atanacković: Znači, ekonomski teoretičari, vide OVAJ MODEL kao budućnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track