KRIZA UDARILA PO DŽEPU HARIJA I MEGAN? Šuška se da se sele iz luksuznog naselja u kom su bili 3 godine, komšija OPLEO po njima
Foto: Profimedia

ah, te proklete pare

KRIZA UDARILA PO DŽEPU HARIJA I MEGAN? Šuška se da se sele iz luksuznog naselja u kom su bili 3 godine, komšija OPLEO po njima

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari spremni su da napuste Montesito i odu u novi deo Los Anđelesa? Šuška se da su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa pred važnom ulogom.

Šta bi mogao da bude uzrok možda je nagovestio njihov komšija, ali i problem sa novcem ostaje aktuelan.

Megan Markl, montesito kuća, Kalifornija, princ Hari
foto: Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl možda će napustiti Montesito, u Kaliforniji, gde imaju veliko imanje. Prema pisanju ''Njujork posta'', bračni par će se najverovatnije preselili u Malibu. List dodaje da su Hari i Megan tajno razgledali kuće u gradu na plaži kako bi mogli da budu bliže Los Anđelesu.

"Ne zna se da li će prodati Montesito ili će samo kupiti još jedno imanje u Malibuu", rekao je izvor.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa od 2020. godine žive u vili sa 10 spavaćih soba, vrednom 14 miliona dolara. Predstavnici bračnog para odbili su da komentarišu medijske navode, ali izvori bliski paru rekli su za ''Njujork post'' da ostaju u svom sadašnjem domu.

Megan Markl, princ Hari
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novosti o njima donosi i Page six. Frenk Mekginiti, koji živu blizu Harija i Megan u Montesitu, ispričao je zaovaj portal da je ubrzo pošto se par doselio u taj kraj pokušao da im odnese CD na kom su bili filmovi koje je on snimio o istoriji tog područja.

"Ja sam otišao do njihove kapije sa filmovima na CD-u, ali nisu bili zainteresovani", rekao je on i dodao da ga je obezbeđenje para odbilo odmah sa vrata. Dodao je da je samo želeo da bude dobar komšija, ali da je njihovo obezbeđenje bilo neprijatno i nije želelo da uzme CD.

"Ovde ih ne viđamo često. Iznenađujuce je što su došli ovde. Ovo je mesto gde slonovi dolaze da umru", rekao je 88-godišnji veteran američke mornarice.

Iako se pominje kupovina imanja odnosno vile, možda je razlog selidbe i novac o čemu je već bilo reči.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Megan Markl i princ Hari koji imaju ćerku Lilibet i sina Arčija, objavili su pre nekoliko dana preko svoje Archewell fondacije Equimundo's State of the World’s Fathers 2023. izveštaj o položaju očeva.

U tom izveštaju se ističe da bi očevi želeli da budu više uključeni u brigu o deci, kod kuće, ali da ih u tome ometaju politika podrške i strukture moći, piše People.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track