PORODILA SE ŽENA NAŠEG POZNATOG GLUMCA: Uroš Jovčić je postao tata, ovo ime su dali sinu! Tako se zove i naš slavni pevač (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

čestitamo!

PORODILA SE ŽENA NAŠEG POZNATOG GLUMCA: Uroš Jovčić je postao tata, ovo ime su dali sinu! Tako se zove i naš slavni pevač (FOTO)

Pop kultura -

Supruga našeg mladog glumca Uroša Jovčića i influenserka iz Španije Dženifer Dženi Martin porodila se danas i na svet donela sina.

Uroš Jovčić, Dženi Martin
foto: Printscreen/Instagram

Na Dženinom Instagram profilu već su počele da se nižu čestitke zbog prinove.

Kako se može videti na jednoj od njih, poznati par nasledniku je dao ime Oliver.

Inače, Oliver je ime latinskog porekla. Nastalo je od imena Olivifer. Nastalo je po latinskom nazivu brda u Palestini Olivier(s), izvorno iz oliva u značenju maslina. Naš poznati pevač i kompozitor Mandić je Oliver, a tu je i hrvatski pevač Oliver Dragojević.

- Imaš samo jedan dan i već si nam najomiljenija osoba na svetu. Dobrodošao Olivere - napisala je ponosna majka uz fotografiju iz porodilišta.

Da podsetimo, Dženifer Dženi Martin i Uroš Jović upoznali su se kada je ona imala 15 godina, a on 21. godinu.

Uroš i Dženi, koja je glumica, pevačica i influenserka, upoznali su se na snimanju filma "Montevideo”, a lepa Špankinja se zbog Uroša doselila u Srbiju.

- Bila sam najsrećnija što sam došla baš u vreme kada je ceo grad okićen i sjajan i odiše prazničnom atmosferom, tako da sam ga odmah zavolela! Sada, Beograd je moj drugi dom – rekla je Dženi svojevremeno, koja je osvojila srce mladog srpskog glumca Uroša Jovičića sa kojim sada ima i sina.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track