PONOSNO POKAZALA OBLINE U TANGICAMA I GOLIH GRUDI: Pevačicu baš briga za ZLE komentare, zapalila mreže TOPLES fotkama (FOTO)
Foto: Profimedia

svaka čast!

PONOSNO POKAZALA OBLINE U TANGICAMA I GOLIH GRUDI: Pevačicu baš briga za ZLE komentare, zapalila mreže TOPLES fotkama (FOTO)

Pop kultura -

Pop-zvezda Kamila Kabeljo (26) počastila je obožavatelje svojim golišavim fotografijama.

Ona je na svom profilu na Instagramu pokazala kako se provela na odmoru u Portoriku, a na većini fotki nema gornji deo kupaćeg kostima. Tu je takođe i video u kojem se u toplesu poliva vodom i u kom je u prvom planu njena pozadina u tangama.

"Tako sam ljubomoran na fotografa", "Šta je ispod leptirića?", "Najzgodnija žena na planeti", "Prirodna lepotica", "Ovo se čekalo", pisali su joj oduševljeni obožavaoci.

Pevačica je pre Portorika letovala i u Grčkoj, odakle je objavila fotografiju na kojoj pozira u moru u kupaćem kostimu.

Iza pevačice je turbulentan period, pa joj je odmor sigurno bio potreban. Nakon što je dala novu šansu vezi s kolegom Šonom Mendezom, par je ovaj put potrajao samo šest meseci i u junu su ponovno raskinuli.

Sada je na društvenim mrežama otkrila i da joj je odmor završio, a fanove je obradovala i vešću da trenutno završava svoj novi album.

Osim svojom muzikom, Kamila je osvojila simpatije, ali i poštovanje javnosti rušenjem nametnutih standarda lepote. Poznata je po ohrabrujućim izjavama kako voli svoje telo uprkos takozvanim sitnim nedostacima poput celulita i stomaka, koje brojne žene danas ne žele da pokažu u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svetskih medija. No Kamila zato bez problema šeta u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli stomak i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke, prenosi Dnevnik.hr.

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

"Zahvalna sam na ovom telu, koje mi dopušta da radim šta treba. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i mašću. I moramo to imati", izjavila je jednom prilikom Kamila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track