DA LI SE TO DIKAPRIO (48) KONAČNO SKRASIO? I to ni manje ni više nego sa starijom od 25? Fotke govore više od hiljadu reči!
Foto: Profimedia

FOTO

DA LI SE TO DIKAPRIO (48) KONAČNO SKRASIO? I to ni manje ni više nego sa starijom od 25? Fotke govore više od hiljadu reči!

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio (48) već nebrojano vremena unazad je na meti svih medija zbog svog ljubavnog života. Naravno, i vrapci na grani znaju za njegove vezice sa mnogo mlađm ženama. A poslednja o kojoj je bilo reči je ta da je viđen sa Nilam Gil (28) u ponedeljak, dok su bili u provodu u Sen Tropeu.

Slavni glumac već neko vreme provodi na jahti na jugu Francuske, a pridružila mu se i dvadesetosmogodišnja Nilam, kao i njegov prijatelj Tobi Megvajer.

Zvezda Vog-a, mlada Nilam izgledala je besprekorno u maksi haljini sa leopard šarom, koja je savršeno isticala njenu gipku figuru, a Leonardo Dikaprio se odlučio za skroman stajling i iskombinovao je običnu belu majicu sa bež šortsom i bejzbol kapom.

Iako se o ovom novom paru priča mesecima, činjenica je da nema zvaničnih potvrda o romansi.

TMZ prenosi da je razlog njihove bliskosti poslednjih meseci taj što Nilam izlazi sa jednim od Leovih prijatelja, a takođe su primećeni i na večeri u Parizu sa Tobijem prošlog meseca.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track