U BESU IZGOVORLA 1 REČENICU I NAPRAVILA PRAVO DRUŠTVENO SAMOUBISTVO: Fatalna Ruskinja napravila nepromišljen potez zbog Ronalda!
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Similar

EVO ŠTA SE DESILO

U BESU IZGOVORLA 1 REČENICU I NAPRAVILA PRAVO DRUŠTVENO SAMOUBISTVO: Fatalna Ruskinja napravila nepromišljen potez zbog Ronalda!

Pop kultura -

Ruska manekenka Irina Šajk (37) nedavno je viđena sa legendom američkog fudbala Tomom Brejdijem (45).

Dodirivali su se ispred zgrade, a navodno je Irina spavala kod njega, što se nije dopalo Brejdijevoj bivšoj supruzi, takođe manekenki Žizel Bundšen (43). Ovih dana mnogi su se prisetili sa kim je Irina bila u vezi.

Irina Šajk
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nego što je bila povezana sa Tomom, izlazila je sa glumcem Bredlijem Kuperom (48). Dobili su ćerku po imenu Lea de Salina, a iako su u proleće 2019. odlučili da prekinu vezu, ostali su u dobrim odnosima.

Najpoznatija je bila po vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom (38), a mnogi se sada sećaju trenutka kada su Kristijano i Irina raskinuli. Ronaldo je tada viđen sa svojom sadašnjom verenicom Džordžinom Rodrigez (29), a Irina je "od besa" na društvenim mrežama rekla da oni koji je znaju samo kao "bivšu devojku Kristijana Ronalda" mogu slobodno da je odprate, to je dovelo do pravog društvenog samoubistva. Desilo se nešto što sigurno nije očekivala.

Kristijano Ronaldo
foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

Za samo jedan dan Irina je izgubila 11 miliona pratilaca na Instagramu. Ruskinja i Portugalac prvi put su se sreli na snimanju reklame za Armani 2010. Bili su zajedno pet godina, putovali svetom i goli pozirali za španski Vogue. Međutim, u januaru 2015. godine objavljeno je da je par raskinuo.

Irina Šajk, Kanski festival 2023
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Similar

- Možemo da potvrdimo da je Irina Šajk prekinula vezu sa Kristijanom Ronaldom - rekao je izvor blizak paru za Stranicu Siks, napominjući da Irinina nedolaska na 60. rođendan Ronaldove majke u toj novogodišnjoj noći nema nikakve veze sa raskidom.

Navodno, početkom 2015. Irina je postala svesna da ju je Ronaldo nekoliko puta prevario sa telom njihove veze na daljinu. Nakon pauze, Irina je dala intervju u kojem je rekla da je veoma jednostavna osoba koju život nije razmazio i koja zahteva vernost i vezu bez tajni.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track