FOTKA JELENE ĐOKOVIĆ U KUPAĆEM ZAPALILA TVITER, KOMENTARI PLJUŠTE! Neki je hvale, drugi kude i zameraju svakakve stvari, ali...
Foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

1000 ljudi, 1000 ćudi

FOTKA JELENE ĐOKOVIĆ U KUPAĆEM ZAPALILA TVITER, KOMENTARI PLJUŠTE! Neki je hvale, drugi kude i zameraju svakakve stvari, ali...

Pop kultura -

Komentarisanje izgleda, najpre jedne žene neretko je veoma diskutabilno, a takvi komentari umeju da otkriju mnogo toga, brojne predrasude, "standarde" lepote koji nemaju uporište i potpuni promašaj kada je suština u pitanju.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

Komentarisanje izgleda Jelene Đoković nije izuzetak. Nove fotografije nje u kupaćem kostimu uveliko se komentarišu na Tviteru, a reakcije otkriju mnogo toga.

"Svaka čast Jeleni Đoković kako izgleda posle dva porođaja", piše u opisu ovog tvita.

Komentari koji su usledili glase: "Žena ako hoće da drži sebe može da tako izgleda i posle treće trudnoće, a ako se opusti posle prve, može da bude kao... (pa se dodaje ime proizvođača guma)", "Zdravo se hrani, ne prati drušvene mreže i nosi prirodne materijale", "Nema struk", "Mršava baš", "Ima struk, ali nema bokove".

Slika Jelene Đoković komentariše se i na drugom profilima na Instagramu, pa su nakon opaske da "ona nema struk" usledile kontrareakcije: "Da li ste vi savršeno građeni, figura peščanog sata? Ni gram celulita, strija, utegnuti? I da jeste, svaka vam čast, šta vas briga što ona nije", "Opet komentarisanje građe drugih žena, ha ha , majko moja", "Meni je Jelena super ,odlično je što nema silikone, žena "normalna", "Možda nema struk ali ima nešto vrednije. Ima osmeh. Struk zaboraviš lako, osmeh gledaš svaki dan"," Kakve veze ima da li neko ima struk? Koju funkciju tačno struk ima?".

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

"Zanimljiv fokus. Kada ljudi govore o drugima, zapravo mnogo toga kažu o sebi...", ističe se u jednom komentaru.

Nekim ljudima je najjači utisak sa slike ljubav Novaka i Jelene koji imaju dvoje dece. Ali i to se vidi da Novak nju obožava.

Komentarisanje nečijeg izgleda zaista je stvar površnosti. A u rečima koji se upućuju Jeleni - onim negativnim rečima, ima mnogo pristrasnosti, to bi se čak moglo okarakterisati i kao svojevrsni fenomen.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

O lepoti žene svakao treba pričati, ali izgleda da ima dosta pogrešnih predstava o "lepoti" koja je toliko raznovrsna i čija se suština, svidelo se nekima to ili ne, krije u drugim osobinama, nečijoj inteligenciji, talentu, harizmi, posvećenosti dobrim ciljevima i sličnom.

Ali čak i kada bismo to stavili po stranu, zar Jelena nije u fantastičnoj formi, kao pravi top model? Slika kaže sve. Ali da kažemo i ovo- iza tog izgleda krije se zdrav stil života, briga o sebi i lepota kojom isijava, a koja je zasnovana na ovom u prethodnoj rečenici.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja