KILIJAN MARFI PRISTAO DA GLUMI KENA: Popularni glumac usijao društvene mreže novom izjavom, a KOMENTARI SAMO PLJUŠTE
Foto: Profimedia

ovo niko nije očekivao

KILIJAN MARFI PRISTAO DA GLUMI KENA: Popularni glumac usijao društvene mreže novom izjavom, a KOMENTARI SAMO PLJUŠTE

Pop kultura -

Irski glumac Kilijan Marfi trenutno se nalazi u centru interesovanja, zahvaljujući ulozi fizičara Roberta Openhajmera u novom filmu Kristofera Nolana. Glumac je oduševio kritičare i publiku širom sveta neverovatnom transformacijom i velikim umećem.

Openhajmer
foto: Taramount film

Kako je film izašao istog dana kada i "Barbi" Grete Gerving, na društvenim mrežama se pokrenuo pravi mali rat oko toga, koje ostvarenje će bolje proći. Mediji su upitali Marfija da li je razmišljao nekada o ulozi Kena, imajući u vidu da je ostvarenje o ikoničnoj lutki oborilo sve moguće rekorde.

- Da li sam spreman da igram Kena u Barbi 2? Naravno da jesam.Hajde da pročitamo scenario, hajde da razgovaramo o tome - rekao je glumac i dadao:

Openhajmer
foto: Taramount film

- Jedva čekam da vidim taj film. Mislim da je činjenica da se tako sjajni filmovi izlaze ovog leta dobra za pozorišta.

Na društvenim mrežama njegova izjava je poprimila veliki odjek, a svi su oduševljeni zbog ove izjave. Obožavaoci ne prestaju da komentarišu Kilijana, a neki kažu da bi bio bolji Ken od Rajana Goslinga.

Kako je izabran Ken?

Lusi Bevan i Alison Džons, koje su bile zadužene za kasting, otkrile su da su tražile raznolike glumce koji bi mogli da dočaraju Kena.

film Barbi, Barbi
foto: Blitz Film

- Bili su veoma različiti, ali su ostavljali utisak povezanosti. Tražili smo glumce koji će moći da se snalaze u ulogama, da budu sjajni, a da pritom uživaju u njima - rekli su direktori kastinga o glumcima koji su igrali Kena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:51

PREKINUTA PROMOCIJA NA PREMIJERI FILMA BARBI! Brat Sofije Milošević OTKIDAO GLAVE barbikama, a Angelina pričala o ČUDNIM igračkama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track