IZREČENA KAZNA PITU DEJVIDSONU ZBOG NASILNIČKE VOŽNJE: Komičar je suočava sa OGROMNIM KAZNAMA, a narednih 18 meseci će raditi OVO!
Foto: Profimedia

EVO ŠTA GA OČEKUJE

IZREČENA KAZNA PITU DEJVIDSONU ZBOG NASILNIČKE VOŽNJE: Komičar je suočava sa OGROMNIM KAZNAMA, a narednih 18 meseci će raditi OVO!

Pop kultura -

Bivši dečko Kim Kardašijan, komičar Pit Dejvidson dobio je kaznu za nesavesno ponašanje i neopreznu vožnju.

Kako pišu američki mediji, on je ušao u 18-mesečni program diverzije, u okviru kog će morati da odradi 50 sati društveno korisnog rada - koji može da odradi u vatrogasnoj službi Njujorka, gde je inače radio njegov otac Skot kao vatrogasac, pre nego što je poginuo 11. septembra 2001. godine u terorističkom napadu na kule.

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Pored toga, moraće da završi i 12 sati saobraćajne škole, te da se pojavi u mrtvačnici ili bolnici u obrazovne svrhe. Takođe će morati da plati restituciju i poštuje sve zakone.

Podsetimo, u martu ove godine, Dejvidson je kroz Beverli Hils vozio neprilagođenom brzinom, a izvori bliski komičaru su za strane medije ispričali kako je Pit iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, te da je prešao preko ivičnjaka.

On je zatim udario u vatrogasni hidrant, ali se i zabio se u jednu od kuća. Njegov luskuzni Mercedes je poptuno uništen, a i na kući se mogu videti manja oštećenja.

Pit Dejvidson, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Sa komičarem je u automobilu bila i njegova devojka Čejs Sui Vonders. Niko nije povređen, a policija je odmah nakon incidenta stigla na mesto nesreće.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track