DECENIJAMA KORISTILA NARKOTIKE, 8 PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE U GODINU DANA: Šinejd O'Konor išla na rehabilitaciju zbog zavisnosti
Foto: Jussi Nukari / Lehtikuva / Profimedia

bilo joj je teško

DECENIJAMA KORISTILA NARKOTIKE, 8 PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE U GODINU DANA: Šinejd O'Konor išla na rehabilitaciju zbog zavisnosti

Pop kultura -

Kultna pevačica Šinejd O'Konor preminula je u 56. godini života.

Šinejd se proslavila hitnom "Nothing Compares 2 U" 1990. godine, ali i kontorverznim ponašanjem i borbom protiv zlostavljanja dece. Ona je godinama imala probela sa konzumacijom narkotika, te je 2020. godine odložila turneju zakazanu za narednu godinu da bi pristupila jednogodišnjem programu za odvikavanje i rehabilitaciju.

Šinejd O'Konor
foto: Field of Vision - Album / Album / Profimedia

Ona je o tome poštovaoce svoje muzike obavestila na Tviteru.

- Imala sam šest vrlo traumatičnih godina i sve je kulminiralo ove godine, ali sada započinje oporavak - napisala je pevačica koja se godinama borila s mentalnim problemima.

Kroz sledećih nekoliko tvitova, navela je i da je ove godine izgubila voljenu osobu, zbog čega je "nakratko postala zavisna o drogi koja nije trava".

Gremijem nagrađena umetnica dodala je i da je zavisna od marihuane već 34 godine i da je odrastala uz puno traume i zlostavljanja.

O'Konor već godinama otvoreno govori o svojim borbama s mentalnim zdravljem pa je 2017. godine u emisiji "Dr. Phil" otkrila da je u jednoj godini pokušala da se ubije osam puta te da je majka svakodnevno tukla.

(Kurir.rs/Direktno)

Bonus video:

01:55

STASALA JE GENERACIJA ČIJI SU UZORI RIJALITI ZVEZDE, STARLETE I KRIMINALCI Radulović: Ovo je rezultat takvog vaspitanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track