SOFIJA VERGARA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Jedan detalj na glumici SVIMA UPAO U OČI! Evo kako izgleda nakon LJUBAVNOG KRAHA
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

BLISTA

SOFIJA VERGARA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Jedan detalj na glumici SVIMA UPAO U OČI! Evo kako izgleda nakon LJUBAVNOG KRAHA

Pop kultura -

Sofija Vergara prošetala je bez venčanog prstena nedelju dana nakon što je njen suprug Džo Manganijelo podneo zahtev za razvod. Svi se slažu, zapravo, da izgleda jako srećno.

Dok je u ponedeljak šetala zapadnim Holivudom, lepa glumica je nosila sivu majicu dugih rukava i tamnoplavu trenerku. Izgled je upotpunila zlatnim minđušama, belim patikama i torbicom u istoj boji preko ramena, a s lica nije skidala osmeh. Pri šetnji je Vergara je podigla palac gore i nasmešila se fotografima dok je prolazila pored njih.

Sofija Vergara
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, zvezda serije "Moderna porodica" nedavno se vratila u Los Anđeles nakon što je s nekima od svojih najbližih prijatelja proslavila svoj 51. rođendan u Italiji. Tokom putovanja, obožavatelji su primetili da više ne nosi svoj prsten i da Manganijelo nije s njom, što je nagoveštavalo kraj njihovog braka.

Međutim, sve je zbunila Manganijelova rođendanska, odnosno, slavljenička objava za glumicu.

"Srećan rođenda, Sofija", napisao je Džo uz mutnu, stariju fotografiju Sofije i sebe.

Sofija Vergara
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ubrzo nakon te objave, Page Six je ekskluzivno otkrio da se njih dvoje rastaju nakon sedam godina braka.

"Doneli smo tešku odluku o razvodu", rekao je par ekskluzivno za Page Six 17. jula.

"Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života", istakli su. Bliski je izvor Page Sixu takođe rekao da su se njih dvoje "neko vreme udaljavali" i da su konačno odlučili da se "malo udalje jedno od drugog kako bi razmislili o svojoj budućnosti".

Manganijelo je potom podneo zahtev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog njihovog razdvajanja. Naime, kao datum razlaza je naveden 2. jul. Međutim, više izvora je reklo za Page Six da su njih dvoje vodili odvojene živote "jako, jako dugo". Iako Vergara i Manganijelo nisu otkrili konkretne razloge svog razlaza, više izvora je podelilo da je to imalo veze s njegovom željom da ima decu.

Glumičin prijatelj takođe je dao Page Sixu malo uvida u to šta se događa u njihovom braku. Poverljivi insajder je podelio da je Vergara bila zanemarena i da je Džo "nije podržavao".

- Sofíja je uvek bila tu da se brine o Džou, ali mislim da je bio ugrožen njenim uspehom i radošću života koji živi", zaključio je insajder.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track