"BRUS NIJE DOBRO, SVE JE GORE I GORE" Novi detalji o stanju obožavanog glumca: Opaka bolest ga NEMILOSRDNO izjeda
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TUGA

"BRUS NIJE DOBRO, SVE JE GORE I GORE" Novi detalji o stanju obožavanog glumca: Opaka bolest ga NEMILOSRDNO izjeda

Pop kultura -

Pre skoro godinu dana, ceo svet je pogodila vest da je zdravstveno stanje Brusa Vilisa - loše. Naime, jedan od najboljih akcionih heroja povukao se iz sveta filma, a dijagnostikovana mu je afazija, pa demencija. Njegova bivša partnerka, Marija Bravo, otkrila je detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Slavnom glumcu, Brusu Vilisu prvo je dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, a kasnije se utvrdilo da boluje od retkog oblika demencije.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Zvezda filmova "Pulp Fiction", "Armagedon", i "Die Hard" je, kako tvrde mnogi, konstantno okružen porodicom, suprugom Emom i ćerkama, kao i bivšom suprugom Demi Mur. Brusova supruga Ema neretko na društvenim mrežama deli detalje o borbi s kojom se suočava njen slavni suprug, a sada je progovorila i Vilisova bivša devojka Marija Bravo.

Brus i Marija su sepoznali u njegovom restoranu "Planeta Holivud" i bili su u vezi 2 godine tokom devedesetih. Marija je sada otkrila medijima da je na jednom humanitarnom događaju bilo govora i o njegovom zdravstvenom stanju i da je tada razgovarala sa glumčevom ženom.

- On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi, rekla je Marija.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track