IZA ŠIROKOG OSMEHA KRIJE SE VELIKA TUGA: Najlepšu ženu na svetu RAZVOD potpuno razorio, a evo gde pokušava da nađe utehu (FOTO)
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

da li je moguće?

IZA ŠIROKOG OSMEHA KRIJE SE VELIKA TUGA: Najlepšu ženu na svetu RAZVOD potpuno razorio, a evo gde pokušava da nađe utehu (FOTO)

Pop kultura -

Sofija Vergara je nedavno pozirala u trenerci i klasičnoj majici pred fotografima i to sa osmehom, a mahnula je i rukom na kojoj se više nije video prsten.

Sofija Vergara
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, čini se kako je razvod od Džoa (46) izbrisao osmeh s lica Sofije Vergare (51), a na novoj fotografiji koju je podelila na društvenim mrežama izgledala je tužno.

Sofija Vergara
foto: Printscreen/Instagram

Isto tako, podelila je i još fotografija na kojima je pozirala bez osmeha, a fanovima je dala do znanja da putuje u Floridu. Tamo će reklamirati svoje bjuti proizvode - kreme protiv starenja i negu za zaštitu kože od sunca

- Idemo Tampa - napisala je Sofija iz aviona i označila svoj brend Toty. Osim u glumi, ona se kreće i u biznis vodama, a pohvalila se i svojom nećakom Klaudijom Vergarom.

Sofija Vergara
foto: Printscreen/Instagram

Fanovi su primetili da Sofija izgleda drugačije od kada su izašle na videlo informacije da se razvodi, a vratila se i s putovanja iz Italije na kom je slavila rođendan.

- Srećan rođendan Sofija - kratko je tada poručio i krenule su sumnje, a par dana posle izvori su za strane medije potvrdili da je njihovoj ljubavnoj idili došao kraj.

Sofija Vergara
foto: Instagram/sofiavergara

- Izgledaš tako tužno Sofija; Šta ti je? Sva si ozbiljna - pisali su joj, dok su je drugi hvalili kako joj slobodan život odgovara i da nikada nije izgledala bolje.

Da podsetimo, uoči svog venčanja 2015. godine oni su potpisali predbračni ugovor, a Sofijino se bogatstvo procenjuje na 180 miliona dolara dok je njegovo 140 miliona dolara manje.

Sofija Vergara, rođendan
foto: Printscreen/Instagram

Njegovo bogatstvo od 40 miliona dolara skroman je iznos u poređenju s bankovnim računom bivše supruge, a ranije je naveo u papirima za razvod koje je on podneo, da je razlog razlaza - nepremostive razlike.

Strani mediji navode i da se uskoro bivši supružnici bore oko starateljstva za čivavu Babls.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track