NIKAD NIJE KASNO! OSKAROVKA SE UDALA POSLE 19 GODINA VERENIČKOG STAŽA: Nećete verovati ko je njen muž, a tek zvanice... (FOTO)
Foto: Netflix/YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

veselo!

NIKAD NIJE KASNO! OSKAROVKA SE UDALA POSLE 19 GODINA VERENIČKOG STAŽA: Nećete verovati ko je njen muž, a tek zvanice... (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Mišel Jeo (60) udala se za Žana Todta (77) bivšeg francuskog reli vozača i šefa ekipe Scuderia Ferrari koja se takmiči u Formuli 1. Verili su se pre 19 godina, a vezu su ozvaničili na ceremoniji u Ženevi.

Oskar 2023, Mišel Jeo
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

- Upoznali smo se u Šangaju 4. juna 2004. godine. Dana 26. jula 2004. Žan me zaprosio. Danas, nakon 6992 dana, u Ženevi, okruženi porodicom i prijateljima, slavimo ovaj poseban trenutak - pisalo je u poruci koja je dočekala goste na venčanju, a koju je podelila još jedna legenda F1 sporta, Felipe Masa.

Pored njega, venčanju i slavlju su prisustvovale još neke legende F1.

Glumica je na venčanju je nosila zlatnu haljinu dok je Žan nosio plavo odelo.

Mišel Jeo, venčanje
foto: Printscreen/Instagram

Mišel je 1983. postala Mis Malezije. Ali to nije bila jedina titula koju je osvojila. Takođe je putovala u Australiju 1983. i pobedila na nekoliko izbora, uključujući Mis Moomba i Kraljicu Pacifika, prenosi 24sata.hr.

Ušla je u istoriju kao prva azijska glumica koja je osvojila Oskara za najbolju žensku glavnu ulogu.

Mišel Jeo, venčanje
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Mišel, rođena je u Maleziji, a filmska zvezda postala je u Hong Kongu. Nakon toga počela je da osvaja svetske pozornice, što ju je sa 60 godina dovelo i do nominacije za Oskara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track