ANA JE PLOD BURNE AFERE OD 5 MINUTA NA STEPENIŠTU: Sve više liči na oca, čuvenog sportistu koji je pričao GADOSTI o njoj (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

teško

ANA JE PLOD BURNE AFERE OD 5 MINUTA NA STEPENIŠTU: Sve više liči na oca, čuvenog sportistu koji je pričao GADOSTI o njoj (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka čuvenog sportiste zablistala je nedavno na crvenom tepihu. Sjajan stil je pokazala Ana Ermakova, poznati model koja je pritom nedavno i stekla još jednu diplomu.

U poslednje vreme o njoj se najviše piše zbog mode, ali ranije nažalost nije bilo tako. Naslednica Borisa Bekera neretko se pojavljivala u krajnje negativnim pričama koje je njen otac inicirao.

Ana Ermakova je pre nekoliko dana zabeležila možda i svoje najbolje modno izdanje. Stajling sa crvenog tepiha bio ja za čistu desetku.

Doslovno, za čistu desetku je njena odluka da se posveti školovanju što je uvek jedan od najboljih ciljeva.

Boris Beker je ćerku Anu dobio sa Anđelom Ermakovom sa kojom je imao kratku aferu u londonskom hotelu "Nobu". Ana je plod te kratke romanse, koju je sam Beker umeo grubo da opiše rekavši da je trajala pet minuta i da se desila na stepenicama hotela,a ne u tolaetu kako se pisalo.

Možda je razlog takvog njegovog stava činjenica da je sa Anđelom stupio u odnos dok je bio u braku sa Barbarom sa kojom ima sinove Elijasa i Nou. Londonska afera je Bekera koštala braka, a kako je napisao u autobiografiji, trudi se da ima što bolji odnos sa ćerkom Anom.

Boris Beker, Lilijan de Karvaljo Monteiro, Lilijan de Karvaljo
foto: Profimedia

Beker je nakon razvoda bio u vezi sa Lili Beker sa kojom ima sina Amadeusa. U vezi je sada sa Lilijen de Kavaljo sa kojom letuje u Milanu.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track