NJEGA JE JELENA ĐOKOVIĆ VOLELA PRE NOLETA: Posle nje ljubio POZNATU GLUMICU, radio kod Novaka, a evo kako izgleda i čime se bavi
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

STARA LJUBAV

NJEGA JE JELENA ĐOKOVIĆ VOLELA PRE NOLETA: Posle nje ljubio POZNATU GLUMICU, radio kod Novaka, a evo kako izgleda i čime se bavi

Pop kultura -

Supruga najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, Jelena Đoković, svojevremeno je bila u vezi sa muškarcem koji je, kako su pisali domaći mediji, pre nekoliko meseci radio kao trener u Novakovom centru, a da li je još uvek tako nije poznato.

Jelena i Novak Đoković upoznali su se još u srednjoj školi, ali pre nego što su započeli romantičnu vezu, venčali se i dobili dvoje dece, imali su kraće veze sa drugim partnerima.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

U vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Hristina Popović, Ivan Bjelica
foto: Privatna Arhiva

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

Hristina Popović, Ivan Bjelica, Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Privatna Arhiva, Profimedia

Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track