ŠTA SE DEŠAVA SA AMERIČKIM GLUMCEM KOG SRBIJA OBOŽAVA?! Džoni zabrinuo brojne fanove, prvo izgubio svest, povredio se, a sad OVO
Foto: Printscreen/Twitter

nije moguće

ŠTA SE DEŠAVA SA AMERIČKIM GLUMCEM KOG SRBIJA OBOŽAVA?! Džoni zabrinuo brojne fanove, prvo izgubio svest, povredio se, a sad OVO

Pop kultura -

Na iznenađenje brojnih obožavalaca, Džoni Dep je prošlog petka stigao u Boston uz pomoć štapa.

Šezdesetogodišnja zvezda "Pirata sa Kariba" bila je sva nasmejana uoči nastupa u petak uveče sa svojim bendom "Hollywood Vampires", uprkos štapu koji je zabrinuo mnoge.

Dep je nosio veliki crno-beli karirani sako sa belom majicom ispod, koju je upario sa tamnim pantalonama i belim šalom u obliku lobanje u džepu. Kao i obično, glumac je nosio ogrlice i kombinovao plavi šešir i naočare za sunce.

Džoni Dep
foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, kako je Page Six već pisao, Depov bend je bio prinuđen da odloži tri termina američke turneje 29. maja zbog povrede skočnog zgloba.

- Sa žaljenjem možemo da podelimo sa vama vest da će Holivudski vampiri ove nedelje odložiti predstojeća tri koncerta američke turneje - napisali su na društvenim mrežama bend, koji čine i Alis Kuper, Džo Peri i Tomi Henriksen.

- Džoni je posle nedavnih nastupa zadobio bolnu povredu skočnog zgloba i lekar mu je savetovao da ne putuje. Shrvan je ovakvim razvojem događaja, ali jedva čeka da se odmori kako bi sva četiri „vampira” dala sve od sebe na turneji – stoji na sajtu rok benda.

Džoni Dep
foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe, ovo je glumcu prvo pojavljivanje u javnosti nakon što su se pojavile vesti da je pronađen onesvešćen u svojoj hotelskoj sobi u Budimpešti. Depov bend je u poslednjem trenutku otkazao nastup u Budimpešti, a prema policijskom izveštaju, glumac se onesvestio i morali su da pozovu lekara. Dep je navodno bio u toliko lošem stanju da nije mogao ni da stigne na scenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track