POSLEDNJA OBJAVA GLUMCA KOJI JE PREMINUO U 25. GODINI: Nije mogao da se pomiri s OVIM GUBITKOM, smrt oca nije PREBOLEO
Foto: AP/Jordan Strauss

TRAGEDIJA

POSLEDNJA OBJAVA GLUMCA KOJI JE PREMINUO U 25. GODINI: Nije mogao da se pomiri s OVIM GUBITKOM, smrt oca nije PREBOLEO

Pop kultura -

Glumac Angus Klaud preminuo je u 25. godini, a prošle nedelje je sahranio svog oca. Taj gubitak je veoma teško podneo. Očevu sliku objavio je na Instagramu gde se poslednji put oglasio 18. jula. Na njegovom profilu na ovoj društvenoj mreži od sinoć mnogi pišu poruke saušešća. Oglasili su se i predstavnici serije "Euforija", u kojoj je on ostvario veoma zapaženu ulogu.

Angus Klaud borio se da podnese očevu smrt u danima pre nego što je on sam preminuo, piše Page Six. Glumac je 14. jula na Instagramu objavio fotografiju oca, a zatim u međuvremenu promenio opis slike i napisao: "Nedostaješ".

Izvor je rekao da je Angus imao suicidalne misli nakon što se vratio sa očeve sahrane, koja je upriličena u Irskoj. TMZ piše da je njegova majka prijavila "moguće predoziranje" u 11.30 sati, kada ga je navodno pronašla bez pulsa u njihovoj kući u Ouklandu u Kaliforniji. Glumac je proglašen mrtvim na licu mesta.

"Neverovatno smo tužni zbog vesti da je Angus Klaud preminuo. Bio je neizmerno talentovan, voljeni član porodice HBO i Euphoria. Izražavamo najiskrenije saučešće prijateljima i porodici u ovom teškom trenutku", saopšteno je za Variety iz HBO gde se emitovala serija u kojoj je glumac igrao Feska.

Brojne poznate ličnosti oprostile su se od Angusa Klauda.

Glumac koji je odrastao uz mlađeg brata i mlađe sestre bliznakinje objavio je 18. jula na Instagramu snimak kako postavlja zlatne navlake na zube. Nakon toga nije se oglašavao na ovoj mreži, gde ga je pratilo sedam miliona.

Poznati glumac Angus Klaud umro je u 25. godini, u porodičnoj kući u Ouklandu.

"Sa najvećom tugom morali smo da se dana oprostimo od neverovatnog čoveka. Kao umetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je bio poseban za sve nas na toliko mnogo načina", rekla je njegova porodica za TMZ i dodala: "Prošle nedelje sahranio je svog oca i intenzivno se borio sa ovim gubitkom. Jedina uteha koju imamo je to što znamo da je Angus sada ponovno zajedno sa svojim ocem, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem i nadamo se da njegov odlazak možeda bude podsetnik drugima da nisu sami i da se s tim ne bi trebalo da se sami bore".

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:10

Sahrana deda Đorđa Mihailovića na Zejtinliku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track