SRPSKI GLUMAC ČEKA JOŠ JEDNO DETE SA KOLEGINICOM IZ HRVATSKE: Karijeru grade u Holivudu, a on je glumio s popularnim Kenom!
Foto: Printscreen/Instagram

ČESTITAMO

SRPSKI GLUMAC ČEKA JOŠ JEDNO DETE SA KOLEGINICOM IZ HRVATSKE: Karijeru grade u Holivudu, a on je glumio s popularnim Kenom!

Pop kultura -

Hrvatska glumica Ivana Horvat i srpski glumac Stefan Kapičić čekaju drugo dete. Par se upoznao na snimanju serije 'Zora Dubrovačka', a među njima su brzo preletele varnice.

Venčali su se 2017. godine na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu, a prvo dete im je stiglo 2020. godine. Sada je par na društvenim mrežama otkrio da čeka još jedno dete, a Ivana je podelila svoje trudničke fotografije na kojima se već jasno vidi njen trudnički stomak.

Ona je otkrila da su trenutno u Dubrovniku sa sinom Ivanom, a glumica je u opisu fotografije otkrila da imaju još jednog sina.

- Majka dečaka - napisala je u opisu.

Podsećamo, Stefan, kojeg hrvatska publika pamti iz serije 'Larin izbor', gradi holivudsku karijeru, a svjetsku slavu stekao je nakon što je učestvovao u nekoliko nastavaka hita 'Deadpool', u kojem je glumio uz jednog od Najplaćeniji holivudski glumci, Rajana Rejnoldsa, koga trenutno ceo svet gleda u ulozi Kena.

Ranije je otkrio da je uzbuđen zbog uloge jer je i sam veliki fan stripova.

- Snimao sam i ranije u Americi, ali osećaj da postajem deo Marvelovog univerzuma kao Kolos je neverovatan. Ponekad ne mogu da opišem taj trenutak, ali kada razmislim, osećam se srećno i ponosno - rekao je Stefan "Entertainment Weekly".

(Kurir.rs/Story)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track