BEKAMOVI KUPUJU VILU NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Iskeširaće 12 miliona evra za ozbiljan luksuz! Vila je izgrađena u 4 osnovna nivoa!
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

evo gde!

BEKAMOVI KUPUJU VILU NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Iskeširaće 12 miliona evra za ozbiljan luksuz! Vila je izgrađena u 4 osnovna nivoa!

Pop kultura -

Viktorija i Dejvid Bekam poslali su zvaničan upit i iskazali veliko interesovanje da pazare luksuznu vilu na crnogorskom primorju.

Bekamovi su pre izvesnog vremena poslali zvaničan upit agentima da im se sastavi zvanična ponuda za vilu u okolini Tivta, koja je na prodaji.

Viktorija Bekam
foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Luksuzna vila koja se nalazi u mestu Donja Lastva odakle se pruža neverovatan pogled na more. Vila se nalazi na placu od 4.200 metara kvadratnih.

Vila je izgrađena u 4 osnovna nivoa, međusobno povezani liftom. U dvorištu se pored bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama, no najinteresantnije je što se nasred dvorišta nalazi i drvo masline staro između 800 i 1000 godina.

Cena vile je 12.000.000 evra.

- Nedavno su Bekamovi, tačnije neko ko ih zastupa, a u njihovo ime poslao zvaničan upita za vilu. Zatražili su da se sastavi zvanična ponuda i cena za divnu vilu. Očarani su ovim delom našeg primorja - rekao je za Telegraf izvor it Tivta.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, vila pored dnevne sobe odakle se pruža nestvaran pogled na grad i more, kuhinje i čak 7 soba, sadrži i sobu za zabavu, djakuzi, teretanu....

Podsetimo, pre nekoliko godina, tačnije 2018. godine Bekamovi su u Crnoj Gori odmarali sa decom. Tada su odseli u rizortu ns Svetom Stefanu u kojem je svadbu pre nekoliko godina napravio naš proslavljeni teniser Novak Đoković.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Bonus video:

01:30

NOVINAR I MATIĆ UŠLI U KLINČ! Pitali pevača koliko mu KOŠTA vila u Perastu, A ONDA JE USLEDIO PAKLEN ODGOVOR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track