TOLIKO SAM ZAHVALNA ŠTO SAM GA ZVALA BRATOM! Glumica se oprostila od bliskog kolege: Moje srce je u ovom trenutku uz njegovu majku
Foto: Gabe Ginsberg / Getty images / Profimedia

TUGA

TOLIKO SAM ZAHVALNA ŠTO SAM GA ZVALA BRATOM! Glumica se oprostila od bliskog kolege: Moje srce je u ovom trenutku uz njegovu majku

Pop kultura -

Glumica Zendaja oglasila se nakon iznenadne i tragične smrti Angusa Klauda, njenog kolege iz poznate serije "Euforija".

Podsetimo, Angus je preminuo u ponedeljak, 31. jula u svojoj porodičnoj kući u Ouklandu u Kaliforniji. Pre samo nekoliko nedelja napunio je 25 godina.

Od Klauda su se oprostile brojne kolege, slavna lica, ali i fanovi na društvenim mrežama. Zendaja je sačekala da prvobitni šok usled tragedije prođe, te se tek večeras oprostila od svog prijatelja i saradnika.

Ona je podelila Angusovu crno-belu fotografiju uz potresnu poruku.

- Ne postoje reči kojim bih mogla da opišem beskonačnu Angusovu lepotu. Toliko sam zahvalna što sam dobila priliku da ga upoznam u ovom životu, da ga zovem bratom, da vidim njegove tople, ljubazne oči i blistav osmeh, ili da čujem njegovo zarazno kikotanje (i sad se smejem, samo dok razmišljam o tome). Znam da ljudi često koriste ovaj izraz kada govote o ljudima koje vole - "osvetlili bi svaku prostoriju u koju bi ušli", ali, ljudi, kada vam kažem, on je bio najbolji u tome. Volela bih da ga se sećam takvog. Za svu bezgraničnu svetlost, ljubav i radost koju je uvek uspevao da nam pruži. Ceniću svaki trenutak. Moje srce je u ovom trenutku uz njegovu majku i porodicu i molim vas budite ljubazni i strpljivi jer tugu svako nosi na svoj način - napisala je Zendaja.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Golišave fotke Milene Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track