KOLIKO PARA ĆE DOBITI MEGAN AKO SE RAZVEDE OD HARIJA? Pored sebe ima ZLATNU KOKU, ali kralj Čarls spremio BRUTALNU OSVETU SNAJI
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ovo bi moglo da boli

KOLIKO PARA ĆE DOBITI MEGAN AKO SE RAZVEDE OD HARIJA? Pored sebe ima ZLATNU KOKU, ali kralj Čarls spremio BRUTALNU OSVETU SNAJI

Pop kultura -

Poslednjih nedelja javnost ne prestaje da bruji o navodnim problemima u vezi Megan Markl i princa Harija koji bi, kako tvrde određeni izbori, trebalo i da se isele iz vile u Montesitu jer su im finansije u problemu nakon otkazivanja ugovora sa Spotify vrednog 20 miliona dolara.

Problemi u raju?

Problem je bilo to što ne samo što nisu izbacili dovoljno materijala, već su pojedini intervjui i lažirani, odnosno Meganin glas je samo nasnimljen preko.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Zbog svega se njihova "savršena" slika potpuno urušila, što je rezultiralo i problemima u odnosu. Ako je verovati stranim medijima, brak Megan Markl i princa Harija nalazi se u najtežem periodu od kada su izgovorili sudbonosno "da".

Kralj Čarls spreman na najgore

Situacija je navodno toliko loša da se spominjao i razvod, pogotovo od kako je svaki njihov projekat rezultirao neuspehom. Megan je čak i planirala da se vrati u Holivud, s obzirom da je savetovana da ubuduće nastupa sama, a ne kao deo brenda Saseksovih.

Megan Markl, princ Hari
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U isti mah, uprkos pričama o finansijskim problemima, Megan ne prestaje da nosi skupe aksesoare od kojih neki koštaju i na desetine hiljada evra.

Šuška se da postoji predbračni ugovor koji bi Megan osigurao lagodan život u godinama koje su pred njom. Zanimljivo je i da se kralj Čarls III nije složio sa unapred dogovorenim iznosom, ali je Megan našla način da ipak istera svoje svesna da kraj sebe ima "zlatnu koku".

kralj Čarls
foto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Navodna klauzula navodno predviđa da bi Megan trebalo da dobije 80 miliona dolara za podršku njihovoj deci, Lilibet i Arčiju, navodi The Dejli mejl, što znači da će moći da živi do kraja života bez da mrdne prstom.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track