LEPA SRPSKA GLUMICA KOJOJ NIKO NE ZNA PREZIME UŽIVA U TRUDNOĆI: Sa stomakom do zuba deli emotivne trenutke, a tu je i njen partner
Foto: Printscreen/Youtube

FOTO

LEPA SRPSKA GLUMICA KOJOJ NIKO NE ZNA PREZIME UŽIVA U TRUDNOĆI: Sa stomakom do zuba deli emotivne trenutke, a tu je i njen partner

Pop kultura -

Andrea Ržaničanin nekoliko godina je zastupljena na glumačkoj sceni, a publika ju je najviše upamtila u seriji „Vojna akademija“, gde je igrala Anđelu Banjac.

Scene sa Draganom Bjelogrlićem za koga je mislila da joj je otac u seriji, osvojile su gledaoce. Anderea se povukla iz javnosti, a za to ima poseban razlog, s obzirom da je u drugom stanju.

Na Instagramu se oglašava fotografijama sa ekskluzivnih destinacija na kojima uživa sa stomakom do zuba, a povremeno prikaže i svog partnera.

- Na pola smo puta - stoji u jednoj objavi gde je između ostalog prikazan nežni zagljaj između nje i javnosti nepoznatog muškarca, koji joj je mazio stomak.

Andrea ima neobično prezime, a jednom prilikom je govorila kako i kolege ne mogu da izgovore isto.

- Oslovljavaju me sa Banjac, kako se u seriji ‘Vojna akademija’ prezivam. Anđela Banjac sam u seriji, a privatnog prezimena ne može niko da se seti (smeh). Sada je najnoviji biser da dok snimam seriju ‘Crveni mesec’, kolege me zovu Ržanovska, ne mogu nikako Ržaničanin da izgovore, a Ržanovska im zvuči kao rusko prezime - izjavila je Andrea za Blic krajem 2019. godine.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Golišave fotke Milene Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track