UNAKAZIO SE OPERACIJAMA! Isplivale nove fotke Silvestera Stalonea: Svi u šoku zbog toga što je glumac uradio sa svojim licem!
Foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTO

UNAKAZIO SE OPERACIJAMA! Isplivale nove fotke Silvestera Stalonea: Svi u šoku zbog toga što je glumac uradio sa svojim licem!

Pop kultura -

Holivudski glumac Silvester Stalone nedavno je uslikan sa svojim bratom Frenkom Staloneom i prijateljem u restoranu na Beverli Hilsu.

Akcioni glumac je snimao segment za svoj rijaliti šou 'Porodica Stalone', a na paparaco fotografijama slavni glumac izgleda neprepoznatljivo.

Silvester Stalone
foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se da je Stalone godinama postao zavisnik od estetske hirurgije i očigledno želi da zaustavi starenje, ali umesto da obezbedi mlađi izgled, uspeo je samo da uništi lice.

Inače, slavni glumac i njegova 25 godina mlađa supruga Dženifer Flavin nedavno su uživali u italijanskom letovalištu Porto Červo, a svi su primetili da je razlika u godinama između njih sve očiglednija.

U leto prošle godine ceo svet je iznenadila vest da se Silvester Stalone i njegova supruga razvode posle 25 godina braka. I taman kada su svi počeli da očekuju ogorčeni razvod i borbu za milione, par se pomirio i sada su zaljubljeniji nego ikad.

- Sa tugom moram da saopštim da sam posle 25 godina braka podnela zahtev za razvod od svog supruga Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću ceniti 30+ godina veze koju smo delili i znam da smo oboje posvećeni našim prelepim ćerkama. Tražim privatnost naše porodice dok idemo dalje - rekla je Dženifer kada je podnela zahtev za razvod.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track