OVA ŽENA JE ČISTA EROTIKA! Skinula se u najizazovniji donji veš i pokazala koliko je vrela: Zbog njenog tela i žene balave! (FOTO)
Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

baš je zgodna

OVA ŽENA JE ČISTA EROTIKA! Skinula se u najizazovniji donji veš i pokazala koliko je vrela: Zbog njenog tela i žene balave! (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez je pre nekoliko dana, tačno 24. jula, proslavila 54. rođendan, a jedna je od retkih žena koja može da se pohvali neverovatom energijom i izrazito mladilikim izgledom, te izvajanom figurom, iako uveliko gazi šestu deceniju. Da joj godine ne mogu ništa, dokazuje nam iz dana u dan golišavim, zavodljivim fotografijama. Nedavno je u sklopu kampanje za brend Intimissimi ponovo podelila niz zavodljivih, provokativnih fotografija.

Na novim fotkama latino diva pozira u delikatnom, trendi donjem vešu u kobaltplavoj boji, a ovaj seksi komplet istakao je njenu savršenu figuru. Ravan stomak, izraženi trbušnjaci, skladan dekolte, izvajane noge - gde god čovek da pogleda, Džej Lo jednostavno nema mane!

Pevačica je pozirala i u šarenom, svilenom bade mantilu, te papučama sa potpeticama od providne plastike i pomalo divljom, ležernom frizurom koja izgleda kao da ju je Dženifer tek ovlaš sklonila sa lica, te lepom, zavodljivom šminkom. Fotografije su oduševile njene pratioce - za samo 24 sata prikupile su 1, 3 miliona lajkova i more laskavnih komplimenata.

"Nikad nisam videla nikoga ko izgleda tako prokleto dobro u 54. godini", "Meni je ovo nestvarno, da neko ovako dobro izgleda", "Promenila si uverenje da žena sa 54 godine ne može da bude seksi, hvala ti na tome", "Da li si ti vanzemaljac, kako je moguće da imaš više od 30 godina?", "Da ja imam ovakvo telo, svuda bih šetala u kupaćem", samo su neki od komentara, a mnogi su aludirali na to da ovo čak nisu ni prave fotke Dženifer Lopez, već da ih je napravila veštačka inteligencija.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track