BLIZANCI AMAL I DŽORDŽA KLUNIJA PRVI PUT U JAVNOSTI: Omiljeni par godinama krio decu, klinci napunili 6 godina i PRESLATKI SU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UŽIVAJU NA JEZERU

BLIZANCI AMAL I DŽORDŽA KLUNIJA PRVI PUT U JAVNOSTI: Omiljeni par godinama krio decu, klinci napunili 6 godina i PRESLATKI SU

Pop kultura -

Mada nam je Džordž Kluni najpoznatiji po svojim glumačkim uspesima, njegov privatni život zanima milione širom sveta. On živi tajnovito i oprezno čuva svoju intimu, ali dobro nam je poznato da je već godinama u braku s prelepom advokaticom Amal Kluni.

Amal i Džordž imaju dvoje blizanaca, Aleksandra i Elu, ali malo ko zna kako oni izgledaju. Blizanci su nedavno napunili šest godina i neodoljivo su slatki.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Deca su uslikana sa svojim roditeljima na jahti na jezeru Komo, mestu koje njihovi roditelji obožavaju i sada je došlo vreme da tu ljubav prenesu i na svoju decu.

Naime, Džordž još od početka dvehiljaditih gaji veliku ljubav prema italijanskim jezerima, a kupio je grandiozno imanje nazvano Vila Oleandra još 2002. godine. Taj dom deli sa suprugom Amal, kojom se oženio 2014. godine, ali i njihovim blizancima.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako piše "Us Weekly", Klunijevi su stigli u svoj dom na jezeru Komo, a deca tu imaju pregršt sadržaja za zabavu, pa se, tako, raduju igranju fudbala u lokalnom klubu, ali i slikanju i zabavi na vodi.

Oni su pre nekoliko dana uslikani tokom lagane plovidbe jahtom po jezeru Komo, a deca su se tek probudila, pa su bili pospani. Amal je izgledala božanstveno u jednodelnom crnom kupaćem kostimu, a porodične fotografije odišu ljubavlju i nežnošću.

Kluni, kako i sam priznaje, nije želeo da se oženi, niti da ima decu. Od prvog susreta sa Amal znao je da će biti drugačije.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

02:55

BLIZANCI IZ NIŠA SA 16 GODINA GENIJALCI! Napravili robota MIROSLAVA, a otkrili su nam i zašto se tako zove! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track