OVO JE DEFINITIVNO NAJGORA SCENA U FILMU "BARBI": Šala na račun Margo Robi RAZBESNELA publiku! "Nije smešno nimalo" (VIDEO)
Foto: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ova rečenica ih razljutila

OVO JE DEFINITIVNO NAJGORA SCENA U FILMU "BARBI": Šala na račun Margo Robi RAZBESNELA publiku! "Nije smešno nimalo" (VIDEO)

Pop kultura -

Iako "Barbi" ruši rekorde gledanosti i niže pozitivne kritike, gledaoce je razljutila jedna rečenica iz filma koju su opisali kao "najgori trenutak". Šala na račun glavne glumice Margo Robi ostavila je loš utisak na publiku.

Reč je o sceni kada Barbi ima egzistencijalnu krizu po povratku u Barbilend, gde otkriva da su ga preuzeli Kenovi. Dok je u kući "čudne" Barbi (Kejt Mekinon), ona govori Gloriji (Amerika Ferera): "Nisam više lepa. Nisam 'stereotipno Barbi' lepa."

Ovde se može čuti narator (Helen Miren) kako kaže: "Napomena za kreatore filma: Margo Robi je pogrešan odabir za ovu rečenicu."

Fanovi komentarišu: "Jedino što bih promenio"

Čini se da ova rečenica nije impresionirala mnoge koji su inače uživali u filmu pa su svoje frustracije šalom odlučili izraziti na društvenim mrežama.

Margo Robi, Barbi
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

"Zapravo sam to mrzela i to je učinilo scenu manje efektnom za mene", "Doslovno najgori trenutak u filmu, užasno ne-smešan", "Ovo je bio jedini deo filma koji bih zapravo promenio. Samo zato što je neko prelep ne znači da se ne može osećati ružno", neki su od komentara.

Film u 10 dana zaradio 775 miliona dolara

Podsetimo, samo 10 dana nakon premijere film Barbi zaradio je neverovatnih 775 miliona dolara. Samo u SAD-u i Kanadi film je do sada zaradio 350 miliona dolara, a očekuje se da će zarada i dalje rasti.

"Barbi" je postao najuspešniji film koji je Margo Robi snimila u karijeri. Premašio je zaradu filma "Suicide Squad" koji je 2016. godine zaradio 746 miliona dolara. Na IMDb-ju je film ocenilo 150 hiljada ljudi, a dobio je ne baš sjajnu ocenu 7.5. No bioskopi širom sveta gore od zainteresovanosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:31

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track