IMA NAJUBITAČNIJE TELO I NE LIBI SE DA GA POKAŽE: Srušila internet FOTKOM U TOPLESU, a svi se dive njenoj izvajanoj pozadini!
Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FOTO

IMA NAJUBITAČNIJE TELO I NE LIBI SE DA GA POKAŽE: Srušila internet FOTKOM U TOPLESU, a svi se dive njenoj izvajanoj pozadini!

Pop kultura -

Brazilska manekenka Izabel Gular važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, a da joj taj epitet i te kako prija, te da ga je svesna, dokazuje iz dana u dan novim izazovnim fotografijama. Izabel je ovo leto posvetila odmoru i egzotičnim putovanjima, a nedavno se na Instagramu pohvalila fotografijama sa jednog od njih.

Atraktivna brineta pozirala je pored mora i to u toplesu, okrenuta kameri leđima, tako da je u prvi plan stavila svoju izvajanu, oblu zadnjicu. Izabel je uskočila i u vrlo zanimljiv donji deo kupaćeg kostima - reč je o dubokim gaćicama u pink boji sa izvezenim šakama koje "grle" struk i bokove.

Fotografije su, očekivano, prikupile na desetine hiljada lajkova, ali i brojne laskave komentare, a slavna 38-godišnjakinja defnitivno može da se pohvali neverovatnom figurom koju je dovela do savršenstva napornim vežbanjem. Izabel je i sama priznala da trenira kao profesionalni sportista, a ne kao model, te da njena rutina vežbanja obuhvata brojne sportove, a ne samo odlazak u teretanu.

Lepa Brazilka redovno radi i vežbe snage sa tegovima, trči, preskače vijaču, planinari, praktikuje jogu i pilates, te kardio treninge. Uz to Izabel vodi računa i o tome šta jede - pije puno vode, svako jutro pije zeleni sok za detoksikaciju, a na njenom meniju su povrće, voće, proteini i žitarice.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track