14 GODINA TRAJALA AFERA, ALI NA PAMET MU NIJE PALO DA SE RAZVEDE: Rodila prvo dete slavnog glumca, a vezu nikad nisu krili
Foto: Profimedia

tužna vest

14 GODINA TRAJALA AFERA, ALI NA PAMET MU NIJE PALO DA SE RAZVEDE: Rodila prvo dete slavnog glumca, a vezu nikad nisu krili

Pop kultura -

Nekadašnja ljubav glumca i reditelja Klinta Istvuda (93) Roksan Tjunis, sa kojom ima ćerku Kimber Istvud iz 14-godišnje veze, umrla je u 93. godini.

Glumica i plesačica bila je rodom iz Skrentona u Pensilvaniji, a umrla je 23. juna.

"Moja mama je preminula nakon kratke bolesti", rekla je Kimber (59) za RadarOnline u ponedeljak. Ona je dodala da je njenog oca uznemirila ta vest i da je uputio saučešće njoj i njegovom unuku.

"On je tužan kao i ja", rekla je Kimber o svom ocu. Tunis je "bila jedna od Klintovih pravih ljubavi" i "održali su zdravu vezu... do kraja", tvrdi izvor, prenosi Radar.

Veza između Istvuda i Roksan počela je 1964. godine dok je glumac bio oženjen svojom prvom suprugom Megi Džonson.

Bio je u braku sa svojom prvom suprugom 34 godine do 1984. i imao je decu Kajla i Alison. Istvud i Tjunis upoznali su se 1959. godine kada su radili na TV seriji "Sirova koža", a on je nakratko raskinuo sa Džonsonom zbog vanbračne veze.

"Roksana je obožavala zemlju po kojoj je Klint hodao, nije je marila za to što je on zvezda. Nije bila impresionirana novcem i slavom", rekao je izvor za Radar.

Dugogodišnji veteran TV industrije rekao je za Radar da Istvud i Tjunis nisu krili svoju vezu.

"Na setu su bili veoma otvoreni po pitanju toga što su ljubavnici. Klint bi završio scenu, prišao Roksani i šetao setom sa grleći je", rekao je izvor.

"Često je bila u njegovom trejleru. Podigao ju je svojim uticajem".

U izveštaju The National Enquirer-a iz 1992. citira se izvor koji je rekao da je Istvud za Tjunis rekao da „"eće ostaviti svoju ženu da bi je oženio“, nakon što je ljubavnica rekla da je trudna 60-ih godina.

Klint Istvud
foto: Profimedia

"Rekao je da će se finansijski pobrinuti za nju i bebu, ali je zauzvrat želeo potpunu tajnost od Roksane“, nastavio je izvor. Ona je bila zainteresovana za glumu i ples u tinejdžerskim i dvadesetim godinama, pa se preselila u Los Anđeles da ostvari svoje snove. Njena ćerka kaže da je uvek zanimala zdrava hrana, veganska ishrana i transcendentalna meditacija.

"Volela je da slika, crta, piše i putuje. Bila je odana ćerka, majka, baka, sestra, prijateljica i duboko religiozna osoba. Naši životi su se zauvek promenili", dodala je Kimber o svojoj pokojnoj majci, prenosi Jutarnji.hr.

Klint Istvud
foto: Profimedia

U svojoj karijeri, Tunis je glumila u filmovima "Take Her, She‘s Mine" (1963), "Blue City" (1986), "Breezy" (1973) u režiji Istvuda i "Hang 'Em High" sa Istvudom u glavnoj ulozi. Pored romanse sa Istvudom, Tjunis je bila udata za Džeka Votsona Šeka mlađeg. Istvud je bio u braku sa suprugom Dinom Istvud od 1996. do 2014. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track