JAVILA SE INFLUENSERKA ZA KOJU JE OBJAVLJENO DA JE PREMINULA: Evo šta je rekla i šta stoji IZA SVEGA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK OBRT

JAVILA SE INFLUENSERKA ZA KOJU JE OBJAVLJENO DA JE PREMINULA: Evo šta je rekla i šta stoji IZA SVEGA (FOTO)

Pop kultura -

Influenserka i reperka Lil Tej potvrdila je da je živa nakon što je na njenom zvaničnom verifikovanom Instagram nalogu objavljeno da su ona i njen brat Džejson Tian "neočekivano" umrli.

Lil Tej
foto: Printscreen/Instagram

Ova 14-godišnja kontroverzna onlajn zvezda - koja je postala slavna sa devet godina nakon što je objavila niz vulgarnih video snimaka - konačno je progovorila kako bi demantovala glasine da su ona i njen brat i sestra preminuli, tvrdeći da je njen Instagram nalog bio "hakovan".

- Želim da jasno stavim do znanja da smo moj brat i ja bezbedni i živi, ali sam potpuno slomljenog srca i borim se da nađem prave reči da izgovorim - rekla je Lil Tej danas za TMZ, nakon više od 24 sata nakon što su se prvi put pojavile vesti o njenoj navodnoj smrti.

Lil Tej
foto: Printscreen/Instagram

- Bila su to veoma traumatična 24 sata. Juče sam ceo dan bio bombardovana beskrajnim srceparajućim i plačnim telefonskim pozivima voljenih osoba dok sam pokušavala da sredim ovaj nered - dodala je ona za tamošnje medije.

Podsetimo, Lil Tej, koja je bila poreklom iz Kanade, ali se preselila u Los Anđeles, stekla je viralnu slavu na Jutjubu i društvenim mrežama nakon što je počela da postavlja video snimke 2017. godine sa samo devet godina.

Njeni kontroverzni video snimci prikazivali su je kako psuje, vređa ljude, baca gomile novca, pa čak i počinje tuče.

Ali, uprkos kritikama, Lil Tai je brzo prikupila više od 3,3 miliona pratilaca samo na Instagramu.

Lil Tej
foto: Printscreen/Instagram

Lil Tej, koja je bila poreklom iz Kanade, ali se preselila u Los Anđeles, postala je slavna nakon što je počela da postavlja video snimke 2017. godine, kada je imala samo devet godina. Na njenim kontroverznim video snimcima se vidi kako psuje, vređa prolaznike, baca gomile novca, pa čak i počinje tuče. Uprkos kritikama, Lil Tej je brzo prikupila više od 3,3 miliona pratilaca samo na Instagramu i bila je pozdravljen kao jedna od najvećih internet zvezda u usponu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track