SVI GLEDAJU U NOGE NAJVEĆEG OSVAJAČA ŽENSKIH SRCA: Čuveni Leonardo Dikaprio nosi patike od KUKURUZA, a ovo je njegov razlog za to!
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

FOTO

SVI GLEDAJU U NOGE NAJVEĆEG OSVAJAČA ŽENSKIH SRCA: Čuveni Leonardo Dikaprio nosi patike od KUKURUZA, a ovo je njegov razlog za to!

Pop kultura -

Čuveni zavodnik, uspešni osvajač ženskih srca - onih koje su mlađe od 25, trenutno je u centru pažnje zbog patika! Leonardo je jedan od retkih slavnih muškaraca koji se nimalo ne opterećuje šta će obući. Moda ga ne dotiče, toliko da je svima fascinantno koliko ga ne zanima estetika, niti šta će obući. Zato se često može videti u najopuštenijim izdanjima koji se svode na kačket, majicu i bermude.

Leonardo Dikaprio
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tako je bilo i ovoga puta. Slavni glumac uslikan je u Sen Tropeu, ali niko nije očekivao da će glavna tema komentarisanja biti njegove patike. Leonardo je poznat kao najveći borac za očuvanje životne sredine. Njegov angažman u ekološkim pitanjima seže daleko iza kamera, uključujući podršku raznim organizacijama koje se bore za zaštitu prirode, smanjenje emisija gasova i očuvanje biodiverziteta.

Dikaprio je nosio par crno-belih patika. Reč je o modelu "Loci Balance", čiji je stil inspirisan portugalskom izradom, a ističu se po svojoj održivosti. Potpuno su veganske i recikliraju se. Sastavljene su od inovativne kombinacije recikliranog tekstila i neprehrambenog kukuruznog otpada i postavom od bambusa. Opremljene su ulošcima od plute i prekrivene biorazgradivim gornjim delom. Njihova cena je 210 evra, a možete ih videti na njihovoj službenoj stranici:

patike
foto: Printscreen

Ako volite da nosite patike uz odela, ovaj model je savršen izbor. S druge strane, ako težite ležernijem stilu, namenjenom za obavljanje svakodnevnih zadataka, njihov otmeni kontrastni izgled osiguraće da vaše "opuštene pantalone" izgledaju prefinjeno. Drugim rečima, ovo je model patika koji je namenjen svim modnim kombinacijama!

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track