IMALA JE 95+ KILOGRAMA, A SADA SE ISTOPILA: Najpoznatija PLUS SAJZ manekenka se istopila i pozirala u u ultrakratkoj haljinici!
Foto: Profimedia

FOTO

IMALA JE 95+ KILOGRAMA, A SADA SE ISTOPILA: Najpoznatija PLUS SAJZ manekenka se istopila i pozirala u u ultrakratkoj haljinici!

Pop kultura -

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejem nedavno je oduševila pratioce na Instagramu romantičnim, modernim letnjim izdanjem. Lepa brineta prigrlila je popularni Barbiecore trend i uskočila u super slatku haljinu koja briše godine i sjajno joj stoji. Ona se pohvalila trendi kombinacijom, ali i novom linijom.

Proslavljena 35-godišnjakinja tokom karijere često je oscilirala sa težinom, iako je oduvek spadala u red plus sajz modela, a posebno je posle dve trudnoće zaredom, od kojih je jedna blizanačka, nabacila koji kilogram.

Ipak, Ešli Grejem je sada mršavija nego poslednjih godina, pa se čini da su svi trudnički kilogrami nestali, a ova lepotica može da se pohvali tanjim strukom i užim bokovima.

Inače, manekenka je oduševila modne znalce u ultrakratkoj haljini svetloroze boje sa naborima sa strane i rol kragnom, te zanimljivim trodimenzionalnim cvetom koji je svemu dao romantični pečat.

Izdanje je upotpunila sandalama sa cirkonima i visokim potpeticama, te diskretnim nakitom, ali i prelepom, nežnom šminkom i svečanom punđom. Elegatno, a tako slatko izdanje koje čini da izgledate mladalčki - baš poput devojčice.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track