KONAČNO POZNAT UZROK SMRTI UNUKA ROBERTA DE NIRA: Kombinacija ovih ilegalnih supstanci dovela je do njegove smrti!
Foto: AP/Andy Kropa, Instagram/drenadeniro

TUGA

KONAČNO POZNAT UZROK SMRTI UNUKA ROBERTA DE NIRA: Kombinacija ovih ilegalnih supstanci dovela je do njegove smrti!

Pop kultura -

Leandro De Niro Rodrigez, unuk Roberta De Nira, umro je od 'toksične' kombinacije zabranjenih droga, prema nalazima njujorških medicinskih stručnjaka.

Rezultati obdukcije preminulog 19-godišnjaka objavio je "New York Post", a otkrili su i da je mladić imao fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoklonazepam, ketamin i kokain u svom organizmu kada je umro. Medicinski veštaci su smrt proglasili 'nesrećnim slučajem'.

Podsetimo, unuk slavnog glumca peminuo je 3. jula ove godine kada je beživotno telo pronađeno u njegovom stanu u Njujorku, a srceparajuće vesti sa javnosti je podelila njegova majka Drina.

"Moj lepi, slatki anđele. Volela sam te bez reči i opisa od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterao da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i volela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao", napisala je ona tog kobnog dana.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track