TELOHRANITELJ POP DIVE JE ŽIVA VATRA: Ovaj bodibilder zaludeo je žene širom sveta na nastupu, a SLIKOM BEZ MAJICE ZAPALIO MREŽE
Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

izgleda brutalno

TELOHRANITELJ POP DIVE JE ŽIVA VATRA: Ovaj bodibilder zaludeo je žene širom sveta na nastupu, a SLIKOM BEZ MAJICE ZAPALIO MREŽE

Pop kultura -

Svetska pop diva Bijonse trenutno je na dugo najavljivanoj turneji. Pored zapaljivih nastupa i vrcavosti planetarno popularne pevačice, veliku pažnju privukao je i njen telohranitelj.

Branka Katić, Bijonse
foto: Printscreen YT

Kada suga opazili obožavaoci i podelili snimak na kome se nalazi, mreže su počele da gore. Reč je o bodibilderu po imenu Džejms Plaza, koji je postao viralna senzacija nakon što je neko postavio snimak njegove reakcije tokom izvođenja pesme "Energy"

Na snimku se vidi kako publika utihne kada Bijonse kaže "Utišaj“, a telohranitelj se misteriozno osmehuje, na veliko oduševljenje mnogih.

Fanovima nije trebalo dugo da ga pronađu na društvenim mrežama, a otkrili su i da je Džejms Plaza profesionalni sportista i bodibilder.

Zaključao Instagram

Obožavaoci nisu bili lenji, te su brzo pronašli njegov instagram profil, na kome redovno kači scoje izvajano telo, čime mami uzdahe pripadnica lepšeg pola.

Džejms Plaza
foto: Printscreen Instagram

- Voleo bih da se takmičim ove godine, ali to što sam bio bez posla veći deo godine znači da će ova građa morati da sačeka za sada - napisao je na Instagramu samo nekoliko dana pre početka Bijonsine turneje.

Sada kada je njegov Instagram iskopan, mnoštvo njegovih slika bez majice kruži internetom - međutim, kada su mediji objavili priču, njegov nalog je postao privatan, razočaravajući mnoge koji su uživali u fotografijama.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track