NJENO TELO SU NAUČNICI PROGLASILI SAVRŠENIM: Glumica sada u letnjoj haljini mami poglede, nema ko se nije okrenuo za njom
Foto: Profimedia

divno baš

NJENO TELO SU NAUČNICI PROGLASILI SAVRŠENIM: Glumica sada u letnjoj haljini mami poglede, nema ko se nije okrenuo za njom

Pop kultura -

Žena čije je telo nauka proglasila savršenim, britanska manekenka i glumica Keli Bruk (43) prošetala je ulicama Londona i gde je plenila poglede prolaznika.

Keli je nosila roze haljinu sa cvetnim printom i crnu tašnu. Pored oblina, koje se nije potrudila da pokaže, pažnju je privukla i duga kosa.

Podsećanja radi, Kelinu figuru proglasili su savršenom naučnici sa Univerziteta Teksas, koji tvrde da je idealno žensko telo punije, sa merama 93 cm grudi, 61 cm struka i 87 cm bokova sa BMI od 18,85.

Keli Bruk
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Manekenka je od prošlog leta u braku sa italijanskim glumcem i manekenkom Džeremijem Parisijem (37). Zanimljivo, par se zabavlja od 2015. godine, a 2018. Keli je otkrila da je jednom zaprosila Džeremija.

- Kada smo bili na Antigvi i sunce je zalazilo, bili smo u Širli Hajtsu, rekao sam Džeremiju: 'Hoćeš li se oženiti za mene?' - rekla je za Sun.

Međutim, Džeremi je odbio svoju sadašnju suprugu, i to zato što su bili u javnosti.

Keli Bruk
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

- Ćuti, neko će te čuti - rekla je manekenka i odbila njenu ponudu, ali su se prošle godine ipak venčali.

Venčali su se u Italiji, a kiša im je pokvarila planove za raskošno venčanje. Trebalo je da se venčaju napolju, ali su zbog lošeg vremena ceremoniju održali u italijanskom „Torre di Cicerone”. Na venčanju im se pridružila i poznata zvezda Kajli Minog.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:52

KRENULA SAM U TERETANU JER SAM SE ZALJUBILA! Glumica otkrila svoju veliku strast koja deluje lako, a zahteva OGROMNU FIZIČKU SNAGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track