BIO JE GLAVNI MAČO MUŠKARAC U HIT SERIJI: Evo kako danas izgleda čuveni Ezel za kojim su Srpkinje OTKIDALE! Ona mu je UKRALA SRCE
Foto: Kurir Štampano

srpkinje ludele za njim

BIO JE GLAVNI MAČO MUŠKARAC U HIT SERIJI: Evo kako danas izgleda čuveni Ezel za kojim su Srpkinje OTKIDALE! Ona mu je UKRALA SRCE

Pop kultura -

Turske serije bile su vrlo popularne na našim prostorima protekle decenije, a jedna od najomiljenijih bila je Ezel.

Inspirisana romanom Grof Monte Kristo Aleksandra Dime, donela je priču o Omeru Učaru, kome su bivši prijatelji smestili da ispašta zbog njihovih zločina i ode na doživotnu robiju.

Dok je bio u zatvoru, on je proveo godine smišljajući kako da pobegne i osveti im se. Uspeo je da se nađe na slobodi i postao Ezel Barjaktar, uspešni biznismen koji je spreman da naplati 12 godina koje je proveo iza rešetaka.

Ezela je igrao Kenan Imirzalioglu, jedan od najpopularnijih turskih glumaca, a malo je poznato da on ima aristokratko poreklo. Kenan, naime, potiče od Uzun Hasana, koji je bio sultan u dinastiji An Kojunlu.

Rođen je u Ankari 18. juna 1974. godine i školovao se na Tehnološkom univerzitetu Jildriz, gde je studirao matematiku. Međutim, 1997. godine je ušao u svet modelinga i dobio ubrzo laskavu titulu najboljeg modela na svetu. Tada je privukao pažnju televizijskih producenata i ponuđeno mu je postane glumac, a vremenom je postao jedan od omiljenih u Turskoj.

Na početku karijere izgradio je prijateljstvo s Tundželom Kurtizom, legendarnim glumcem s kojim je sarađivao nebrojeno puta, između ostalog, i u seriji Ezel, gde je Kurtiz igrao Ramiza Karaeskog. S njim je provodio mnogo vremena van seta, često u prirodi i na privatnim imanjima, a bio je skrhan kada je njegov dragi prijatelj i kolega preminuo.

Kako važi za jednog od najatraktivnijih turskih glumaca, Kenan je uvek bio interesantan damama, ali je on dugo uspevao da krije svoj privatni život od javnosti. Ipak, kada je pronašao pravu ljubav, više nije mogao da je sakrije.

Od maja 2016. godine u braku je s glumicom Sinem Kobal, koja je takođe igrala u mnogim popularnim turskim serijama i filmovima.

Njih dvoje danas imaju dvoje dece: ćerku Lalin, rođenu 2020. godine, i malu Lejlu, koja je nedavno proslavila prvi rođendan, piše glossy.rs.

Nakon Ezela Kenan je igrao u više uspešnih projekata, od kojih su neki serije Karadaji, Alef i brojni filmovi, a od 2019. vodi tursku verziju kviza Želite li da postanete milioner?

Budući da je aktivan na Instagramu, njegove obožavateljke iz celog sveta imaju priliku da vide da je i danas, više od decenije nakon što je završeno snimanje Ezela, Kenan pravi dasa.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Bonus video:

01:16

TURSKA NASTOJI DA BUDE REGIONALNA SILA Vuković analizira: Srbiju ne bi trebalo da brinu donacije letelica kosovksim Albancima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track