UNIŠTILA LICE OPERACIJAMA, PA PROŠETALA BEZ ŠMINKE I SVE ŠOKIRALA: Ludeli su za njom i nema ko se nije ložio, sad jedva otvara oči
Foto: Profimedia

botoks

UNIŠTILA LICE OPERACIJAMA, PA PROŠETALA BEZ ŠMINKE I SVE ŠOKIRALA: Ludeli su za njom i nema ko se nije ložio, sad jedva otvara oči

Pop kultura -

Bivša manekenka Dženis Dikinson bila je seks simbol, patnja mnogih muškaraca, a žene širom sveta divile su se njenoj lepoti. U nekoliko navrata je s ponosom isticala da je prvi supermodel sveta, a nedavno je viđena u teretani u Los Anđelesu.

Dženis Dikinson
foto: AFC / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nažalost, javnost je imala prilike da vidi da od njene lepote nije ostalo gotovo ništa jer su preterana upotreba botoksa i plastične operacije ostavile traga na njenom licu. Prošla je slično kao brojne njene koleginice koje su, na sve načine nastojeći da zadrži mladost, izgubile lepotu i gorko zažalile zbog preteranih plastičnih operacija.

Penzionisana manekenka se retko može videi u javnosti bez šminke, ali ovog puta je uhvaćena dok je išla u teretanu u Los Anđelesu.

Dženis Dikinson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

68-godišnja Dženis je pokazala gipku figuru u pripijenoj odevnoj kombinaciji za trening, ali ono što je svima privuklo pažnju je njeno lice. Nekada je slovila kao prirodna lepotica čijem su se izgledu svi divili, ali od njene ljepote malo je toga ostalo nakon brojnih estetskih zahvata i operacija kojima se podvrgla.

Dženis Dikinson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona može da se pohvali fit figurom, ali s druge strane očito je da je previše puta otišla pod nož. Lice joj je zategnuto do te mere da Dženis jedva drži oči otvorene, dok su joj usta izrazito deformisana.

Dženis Dikinson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za sebe kaže da je "prvi svetski supermodel", ali posle godina estetske hirurgije izgleda potpuno neprepoznatljivo. Rođena je 16. februara 1955. godine, a prvi kozmetički zahvat imala je sa 33 godine. Zvezda je potrošila hiljade i hiljade dolara na razne procedure i kao rezultat toga, Dženis je proglasila bankrot 2013. nakon što je zapala u dugove zbog neplaćenih računa za kozmetiku.

Ranih 70-ih Dženis je bila jedna od najangažovanijih i najtraženijih manekenki na svetu, a njenoj lepoti, bujnoj kosi, punim usnama i širokom osmehu divio se ceo svet.

Dženis Dikinson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sarađivala je s brojnim poznatim brendovima i krasila naslovnice uticajnih časopisa - samo se na naslovnici "Voguea" pojavila 37 puta.

Međutim, želja za večnno mladim izgledom bila je jača od svega, zbog čega se Dženis podvrgnula nizu plastičnih operacija i time uništila svoju prirodnu lepotu.

Manekenka je danas u braku sa šest godina starijim psihijatrom Robertom Džernerom, kog je upoznala 2012. godine na sastanku naslepo.

Dženis Dikinson
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Upravo je Džerner ovoj dami bio najveća podrška dok se 2016. lečila od raka dojke i prolazila hemoterapije, a nakon što su prebrodili ovu krizu razmenili su bračne zavete.

Za Dženis se veže i skandal u koji je upleten slavni glumac Silvester Stalone. Ranih 90-ih Stalone je već bio u vezi sa sadašnjom suprugom, Dženifer Flavin, a tada ju je pismom obavestio da raskida s njom zbog Dženis.

Silvester Stalone, Dženis Dikinson
foto: RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je 1994. rodila ćerku Savanu, a Silvester je verovao da je ona njegova ćerka, pa je nakon rođenja dobila njegovo prezime. Glumac i Dženis bili su vereni šest meseci, a nekoliko nedelja nakon što se manekenka rodila raskinuli su jer je DNK test pokazao da Stalone nije Savannin otac.

Dženis Dikinson
foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Nakon toga, Dženis je šokirala javnost kada je u svojoj autobiografiji "No Lifeguard On Duty iz 2002" otkrila da je spavala s tri muškarca u samo nekoliko dana.

1 / 12 Foto: RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ispostavilo se da je otac njene ćerke filmski producent Majkl Birnbaum. Dženis takođe ima sina Nejtana Fildsa iz braka s televizijskim producentom Sajmonom Fildsom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track